27 May 2015

Crocs ile Eğlenceyi Keşfetmeye Hazır mısınız?




Basın Bülteni                                                                                                                                              26.05.2015

Crocs ile Eğlenceyi Keşfetmeye Hazır mısınız?
Crocs’un ikonik “clog” modeli bu yaz renkli, rahat ve eğlenceli yepyeni tasarımlarıyla sizlerle buluşmaya hazırlanıyor! Crocs, global kampanyası “Crocs Adası” ile bu yaz sizi eğlenceye çağırıyor.
Croslite™ adı verilen yenilikçi ve özel bir malzeme ile üretilen Crocs’un tüm ürünleri yumuşak, antibakteriyel ve koku yapmayan özellikleri ile ön plana çıkıyor. Esas itibariyle, kaymayan yapısı ve iz bırakmayan tabanı ile denizciler ve outdoor kullanıcıları için düşünülen Crocs’lar, günümüzde ise her yerde giyiliyor.
Rahat ve şık yetişkinler için;

Modayı takip etmeyi seven Crocs hayranları için özel olarak tasarlanan Crocs Retro Clog ile konforunuzdan ödün vermeden trendy bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Yumuşak iç tabanı ve sertleştirilmiş dış tabanı ile Crocs Duet Wave Clog rahatlık ve şıklığı bir arada buluşturmak isteyenlerin favorisi!


Renkli ve eğlenceli çocuklar için;

Crocs Crocband Hello Kitty Plane Clog, şirin mi şirin Hello Kitty tasarımının yanı sıra uçak desenli alt bantı ve pembe rengiyle de kızların gönlünü fethediyor.   
Crocs Classic Spiderman Clogile minikler bir maceradan diğerine atlamaya hazır.Model, üzerindeki örümcek ağı deseni ileoğlunuza kendisini adeta bir süper kahraman gibi hissettiriyor.

Crocs’un ikonik “clog” modelleri için size en yakın Crocs mağazasına gitmeniz veya www.TakaTuka.comadresini ziyaret etmeniz yeterli. Acele edin,yazın en rahat ve eğlenceli kişisi siz olun.







Crocs Hakkında
Dünya lideri CrocsTM, her güne ve her tarza uygun olan 300 çeşit yenilikçi modeli ile kadınlar, erkekler ve çocuklar için genişbir koleksiyon sunuyor. Hafif ve rahat olan CrocsTM,her duruma ve her mevsime göre uyumluluk gösteriyor.CrosliteTM  adı verilen yenilikçi ve özel bir teknoloji ile üretilen CrocsTM’un tüm ürünleri yumuşak, iz bırakmayan ve koku yapmayan özellikleri ile ön plana çıkıyor.90 ülkede satılan CrocsTM’un dünyanın dört bir yanındaki sevenleri işte, okulda ve oyun oynarken Crocs ayakkabılarının alışılmışın dışındaki kalıpları, işlevselliği, rahatlığı ve çok yönlülüğü ile sunduğu konforun keyfini çıkartıyor. Daha fazla bilgi için www.crocs.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Crocs’u sosyal medyada takip etmek için; www.facebook.com/CrocsTurkey, www.twitter.com/CrocsTurkey,



MEDICANA HASTANELERİ CHECK UP DENEYİMİMİZ

Herkese merhaba,

Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz #nihanvesafakla23nisan etkinliğimizin sponsorlarından biri de Medicana Sağlık grubuydu. Her bir çocuk için, check-up hediye ettiler. Bizde Ege ve Efe Deniz'i götürdük. Allaha şükür herhangi bir sorunları çıkmadı. Annelerinin dayanamaması dışında :)

Önce Medicana sağlık grubu hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum size. İlk olarak 1995 yılında Avcılar'da açılmış, şuan  8 genel amaçlı, 2 de diş hastanesini barındırıyor bünyesinde. İstanbul dışında Ankara, Konya, Samsun ve Sivas'da hastaneleri var. Tüm hastanelerinde her branşdan doktor mevcut. 7 gün 24 saat hizmet veriyorlar.  Telefon (0850 460 63 34) ile randevu alabildiğiniz gibi Medicana Hastanesi  internet sitesi üzerinden online randevu da alabiliyorsunuz.

Biz Bahçelievler'deki hastanelerine gittik. Önceden randevumuzu vermişlerdi. Danışmaya 23 Nisan etkinliğimizle ilgili check-up hakkımız olduğunu söylediğimizde bizi yönlendirdikleri bölümdeki arkadaşlar, yanımıza bir personel vererek doktora yönlendirdiler.




Doktorumuz önce genel muayenelerini yaptı. Allah'a şükür genel muayenelerinde herhangi bir sorundan şüphelenmedi. Ardından asistan ablamız boy ve kilo ölçümlerini yaptı. Benimkiler her zaman ki gibi yaşlarına göre üst segmentte çıktılar :) İkisi ile aynı anda odada olmak, bıdı bıdı konuşmaları ve sürekli soru sormaları nedeniyle biraz kafa karıştırıcı olsa da doktor ve asistanının güler yüzlerinden bir şey eksilmemesi mutluluk vericiydi.



Ardından yine yardımcı personel ile birlikte kan vermek için laboratuvara yönlendik. İkisi birbirini görüp korkmasın diye önce Ege kan verdi. Zaten normal şartlarda ben böyle sahnelere dayanamadığım için o arada Efe Deniz'i gezdirmek çok cazip geldi bana :) Ardından da Efe Deniz'in kanı alındı. O arada abisi yanındaydı, " Korkma kardeşim bir şey yok bak bana da yaptılar" diye o kardeşini teselli ederken ben yine dayanamayarak olay yerinden uzaklaştım. Biraz hastane içinde dolaştım. Tüm personelin ilgili ve güler yüzlü olması, hastane konusunda artı puan oldu bana göre. Çünkü ne yazık ki bazen bıkmış personeller görmek hele ki hastaysanız çok can sıkıcı oluyor.




Kan verme işimizde bittikten sonra hastaneden ayrıldık. Sonuçlara internet üzerinden ulaştık. Sonuçları aldığınızda tekrar uğrayın değerlendirelim demişti doktorumuz ama biz bir sorun görünmediği içinde tekrar uğramadık. Ardından çocuklar ve biz aç olduğumuz için kendimize kahvaltı ısmarladık.





Medicana hastanelerinde SGK'dan faydalanabildiğiniz gibi, bir çok kurumla da anlaşmalılar. Anlaşmalı kurumları incelemek isterseniz Tık Tık.  Ayrıca müşteri hizmetleri telefonundan check up paketleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

İnternet sitelerinde bir çok faydalı bilgiye de ulaşmak mümkün. Sağlık rehberleri ve dergilerini online siteden okuyabilirsiniz. Medicana TV yayınlarına ulaşabilirsiniz. Sağlık kütüphanesi bölümünden bir çok önemli konuyu okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz. Mutlaka incelemenizi tavsiye ediyorum. O nedenle Tık Tık

Bize bu fırsatı verdikleri için Medicana Sağlık grubuna ve kendileriyle tanışmamızı sağlayan Mediprocenter'a çok teşekkür ederiz.

Sevgilerimle

Şafak






20 May 2015

Doğuş Otomotiv Trafik Hayattır!

Önemli olan ne kadar hızlı vardığınız değil, nasıl vardığınız...

Trafikte aşırı hız yapmayın! Çünkü Trafik Hayattır!



Aşırı hız son yıllarda kazaya sebep olan unsurların başında yer alıyor. Özellikle gençlerin yaptığı trafik kazalarının çoğu aşırı hız nedeniyle meydana geliyor. Doğuş Otomotiv’in kurumsal sorumluluk markası Trafik Hayattır, ‘aşırı hız’ı konusunu ana mesajları arasına alarak projelerini kurguluyor.

Dünya Sağlık Örgütünün raporuna göre trafik kazalarındaki ölümlerin yaş grubu analizinde diğer ölüm nedenleri arasında 15-29 yaş grubu birinci sırada yer alıyor.  Bu durum gençlere yönelik trafik güvenliği kampanyalarının acil olarak arttırılması gerektiğini gösteriyor. Trafik Hayattır platformu bu noktada çok önemli inisiyatifler alarak önemli projeler geliştirdi; 4 senedir devam eden Trafik Güvenliği Uzaktan Eğitimi projesinin üniversitelerde seçmeli ders okutulmasının yanı sıra, 2014 yılında radyolarda yer alan ‘aşırı hız’ radyo spotu da dikkat çeken bir diğer proje oldu. İki projede birçok önemli ödül aldı. Bu ödüllerden en çok gurur veren ise 2014 Birleşmiş Milletler Genel Kurultay’ın da iki projenin Avrupa’da trafik güvenliğiyle ilgili örnek uygulama seçilmesi oldu.


Trafik Hayattır, ‘aşırı hız’ ile  ilgili projelerine yenisini ekledi ve her birinde farklı trafik güvenliği mesajlarının verildiği bir animasyon serisi üretti. Aşırı hız konulu animasyonda her gün trafikte rastladığımız hatalar vurgulanıyor.  Çocuğunu almaya giden bir babanın trafikte kalmasını ve sonrasında hız yaparak girdiği emniyet şeridinde kaza yapmasını anlatan animasyondan hepimizin çıkaracağı dersler var.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

13 May 2015

NİHAN VE ŞAFAKLA 23 NİSAN BLOGGER ANNE ÇOCUK ŞENLİĞİ SPONSORLAR2



Merhaba,

Bildiğiniz üzere Nihan ve Şafakla 23 Nisan Blogger Anne Çocuk Şenliği sponsorlarımız ile ilgili yazıma devem edeceğimi söylemiştim. Önceki yazıları okumak isterseniz Buraya ve Buraya tıklayabilirsiniz.

İşte diğer sponsorlarımız ve hediyeleri


Nesli Desing çocuklarımızın adlarının baş harfleri olan kapı süsleri hediye etti. Kızlara pembe, erkeklere mavi. Üzerine çocukların adlarıyla hitap edilen bir de 23 Nisan mesajı eklemişler. Çok hoş bir davranıştı. Teşekkür ederiz.




Omo uzun yıllardır hayatımızda olan, başarısını ispatlamış firmalardan biri daha. Kirlenmek güzeldir ile başlayan serüvenimiz #hadihareketlen ile devam ediyor. Bizimle oldukları için teşekkürler.




Organicum/Organicare organik ürünleri tüketici ile buluşturan bir marka. Eczanelerden temin edebileceğiniz bu ürün denendiğinde ayrıntılı olarak paylaşılacak sizlerle. Katıldıkları için teşekkür ediyoruz.


Özel Gün Magnetleri instagramda tanıdığım ve çok beğenerek takip ettiğim bir firmaydı. Dilediğiniz resminizi göndererek, doğum günü, sünnet, özel günler için magnet, kitap ayracı, Amerikan servisi yaptırabilirsiniz. Bizimle oldukları için teşekkür ediyoruz.

Pakmaya blogger dostu bir firma. Pudingden mayaya, vanilyadan kabartma tozuna bir çok ürün var.  Çocuklarımız için pudinglerinden göndermişti. Hatta biraz önce pişirdim bittter çikolatalıyı, oğlum anne çikolatayı sen mi yaptın diyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Panda panda panda, panda enfes dondurma :) Çocuklar dondurmaya bayılır. Bizimkilerde bayıldı. Ben özellikle Maraş usulü kesme dondurmayı keserek ambalaja koyduklarını görünce ayrı bir bayıldım :) Bizimle olduğunuz için teşekkürler.


Parfumshopping.com annelerimiz için far göndermişti. Web sitelerinde bir çok ürün bulabilirsiniz. Destekleri için teşekkür ediyoruz.


Pinkylola küçükler için bozuk para çantası göndermişti. Ayrıca bir kişiye de özel tasarım el yapımı çantasını hediye etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz.




Portaxe ve Celebre iki şık mekan. Dört kişiye kahvaltı hediyesi ile bizlerleydi. Benim de en kısa sürede ziyaret etmeyi arzuladığım  mekanlar. Siz brunch yaparken çocuklarınız oyun abla ve abileri ile eğleniyor. Bu güzel hediyeleri için teşekkür ederiz.




Pritt her çocuğumuza  içinde keçeli kalemlerinden yapıştırıcısına, pastel boyadan sulu boyaya tüm boya ihtiyaçlarının karşılayacak birer set hediye etti. Çok teşekkür ediyoruz.


Rainwalker hem annelere hediye etmemiz için hem de çocuklar için güneş gözlüğü göndermişti. Davetli arkadaşlarımızın gözlüklerle pozları görülmeye değerdi :) Ekinliğimize destek olduğunuz için teşekkürler.





Rituelde Beaute özel günler için ısıtıcı bant, rahat nefes almanızı sağlayacak burun bantı ve pratik bir ürün olan diş temizlemeye yardımcı mendil ile bizlerleydiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.


Sanakapakolsun etkinliğimizde sadece bizlere değil aynı zamanda izleyicilerimize de 23 Nisan ruhuna uygun bir hediye veren firmamız oldu. Kendileriyle tanışmak ve çalışmak bir zevkti. Teşekkür ederiz.
Şarkgülü.com deniz ve havuz zamanının yaklaştığı şu günlerde, hem deniz topu hem de ilk defa deneyecek olduğum mum boyalarla bizlerleydi. Kendilerine teşekkür ederiz.
Taş Tablolar sevgili blogger arkadaşım bu etkinlikte çocuklara bende bir şeyler hediye etmek istiyorum dedi ve küçük hanımlara kolye bileklik seti, beylere maskotlu kalemler ve biz annelere el emeği taş tablolarından hediye etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Timaş Yayıncılık hem çocuklar hem de bizler için geniş bir kitap yelpazesi hazırlamıştı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.



Toyzz shop bizimle olan firmalardan biriydi. Çocukların çok sevdiği Legolardan ve ktaplardan oluşan hediyeler göndermişti. Teşekkür ediyoruz.


Tupperware 'in hediye ettiği bu ürünlere benim yetenekli oğullarımla kimbilir neler yaparız neler :) Teşekkür ediyoruz.


Türk Beyin Takımı / Akıl Oyunları  her bir çocuk için yaşlarına uygun ürünleri göndermiş olmaları gerçekten çok hoş bir jestti. Biz tangram ile her gün bir şeyler yapıyoruz. Kendilerine çok teşekkürler.



Uneller etkinlik günü hem bloggerlarımız evlerinde sevdiklerine ikram etsinler diye hem de orada yememiz için kurabiyelerinden göndermişlerdi. Kendilerine bu nazik davranışları için ayrıca teşekkür ediyorum.






Unibaby severek kullandığımız ürünlerden biri. Yeni çıkarmış oldukları göz temizleme mendillerini de ben çok sevdim. Ayrıca çocuklar için güvenilirlikle kullanılabilir ürünler. Kendilerine çok teşekkürler.






Uzay Kimya  bebek ürünleri için likit temizleyiciyi ilk defa aduymuştum. Oldukça memnun kaldım. Biberon kullanımı sırasında içine 1-2 damla damlatıp sıcak su ile çalkalıyorum ve en ufak bir kalıntı kalmıyor. Çok teşekkür ederiz. 







Welcomebaby normalde online satış yapan bir bebek ürünleri ile ilgili aradıklarınızı bulabileceğiniz bir site ancak Pendik'te de mağaza açtıklarını bu etkinlikle öğrendik. Hayırlı olsun.




Xlear bu kış çok sık kullandığımız bir burun damlası. İçeriğinde xylitol içeren burun damlası Xlear burnu açıyor, nemlendiriyor mukozadaki patojenleri kovarak hastalıklara karşı koruma sağliyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Sponsorlarımız bu kadar. Kendilerine bizlerle oldukları için tekrar teşekkür ediyoruz ve bir sonraki 23 Nisan etkinliğimizde yine bizlerle olmalarını diliyoruz.


Etkinliğe destek veren firmalar ise alfabetik sıra ile;


Sevgiler

Şafak


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...