30 Kas 2018

Rosegal Yurt Dışı Yeni Yıl Hediyesi Alışverişim



Merhaba,

Geçtiğimiz ay, Rosegal.com sitesinden çocuklar ve kendim :) için yılbaşı hediyesi alışverişi yaptım. Biliyorsunuz yurt dışı alışverişi her zaman bir risk taşıyor. Benim de sıkıntı yaşadığım alışverişlerim olmuştu vakti zamanında. O nedenle yeni bir firma denerken acaba istediğim sonuca ulaşabilirmiyim diye de düşündüm. Ne mutlu ki, kısa sürede tam da istediğim gibi, özellikleri doğru belirtilmiş ürünler elime geçti.

Bakalım neler almışım?

Öncelikle Efe Deniz'e en sevdiği renkten yeşil bir saat  aldım. Benzer bir saat abisinin var ve o da istiyordu. Yaşına uygun olması nedeniyle bu saati seçtim. Sarı, yeşil, pembe, turuncu ve mavi renkleri mevcut.



Ege bu aralar büyüdü :) Bir çok genç gibi o da artık değişik saatler takmak istiyor. Biraz da annesine çekmiş ufak görüntülü takılardan hoşlanmıyor. Onun için de hem tuttuğu Beşiktaş'ın renklerinde olan hem de gösterişli bir saat seçtim. Deri kayışlı saatte ayrıca iki farklı şehir saatini de ayarlayabiliyorsunuz. Siyah beyaz dışında, siyah kırmızı, turuncu, sarı ve sadece siyah deri de bulunmakta.



Kendim için ise, seyahatlarde ve gerektiğinde kullanabileceğim bir sırt çantası seçtim. Çanta çok kullanışlı. Hem oldukça büyük hem de bölümleri yeterli. Ayrıca kumaşı ve dikişi çok sağlam. Bundan sonra seyahatlerde hep yanımda olacak :)





Siz nasıl buldunuz alışverişimi? Yorumlarınızı bekliyorum.


Sevgiler

Şafak



Buraya tıklayarak beni GFC takibine kolayca alabilirsiniz

Ayrıca sosyal medya hesaplarımdan takip ederseniz çok mutlu olurum :)


InstagramTwitter , Facebook

20 Kas 2018

Biricit'in Yeri 7 Yaşında Güzelliğim Venüsten Blogger Buluşması



Merhaba,

Bugün sizlere sevgili arkadaşım blogger Yasemin namı-I diğer Yasemin Kokulu Bir Hayat ' ın blogunun yedinci yılını kutladığı Güzelliğim Venüsten blogger buluşmasından bahsetmek istiyorum.

15 blogger arkadaş ile kutladığımız bu buluşmada çok keyifli zamanlar geçirdik.









Ayrıca  bizlere sosyal medya ve instagram kullanımı  ile ilgili faydalı tüyolar veren Sosyal Medya Yönetimi öğretmeni Korhan Sarıbek ve Nays Collection'dan İdris Bey de bizlerleydi.







Bu güzel etkinlikde sponsorlarımızda vardı. Bakalım sponsorlar ve ürünler nelermiş?




Dermokil küçük boy el kremi ve maskeleri ile bizlerleydi. 



YvesRocher duş jellerinin boyunun küçük olduğuna bakmayın. Gerçekten 40 duş gidiyor.. Şampuanı ise ilk defa deneyeceğim.



Neva Kozmetik herkese seçtiği renklerde saç boyası göndermişti. Ben saçlarımı röfle yaptırdığım içn kullanamayacağım ama annem İstanbul'a gelince onun saçlarında deneyeceğiz. 



Ailemizin markalarından biri Bebak. Bir çok ürününü hem kendim hem de çocuklar için güvenle kullanıyorum. Yine çok güzel ürünler ile gönlümü çaldı :) 


Palmers markası ile ilk defa tanıştım. Kakao yağı ve E vitamini ile formule edilmiş kremini ben çok beğendim, kokusu zaten muhteşem. 



Nays Collectionn 'ınkendi ismiyle piyasaya sunduğu bu parfümlerin klaıcığı oldukça iyi. Özellikle erkek parfümünü çok sevdim sanırım kendim kullanacağım.


Normalde sirke kokusundan nefret ederim ama Highgenic sirkelimin kokusu diğer markalara göre rahatsız edici değil. Ürünlerini online satış sitesinden de alabilirsiniz. 


Eskiden jilet kullananlar erkek traş bıçaklarını kullanmak zorundaydı. Kesilme tehlikesi de cabası. Şimdi artık daha güvenilir. Gillette Venus kullananlar çok memnun. 



İtalyan Dasty markasının yağ çözüsü etkinlikteydi. Bir kere kullandım. Ciddi anlamda yağ çözücü anlamında çok başarılı. Aygaza tavuk kızartma yağı felaket sıçramıştı. Resmen her yer batmıştı. Tek silişte tertemiz yaptı. Bütün temizlik malzemeleri gibi uzun süre solumamaya dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum. 

Bu güzel etkinlik için Yasemin'e , sponsor firmalara ve katılan blogger arkadaşlara teiekkür ediyorum.

Bir başka yazıda görüşmek üzere

Sevgiler



Buraya tıklayarak beni GFC takibine kolayca alabilirsiniz

Ayrıca sosyal medya hesaplarımdan takip ederseniz çok mutlu olurum :)


InstagramTwitter , Facebook




13 Kas 2018

Avrupalı turistler, Tarihi Yarımada’ya geri dönüyor



Gelecek yıl, Tarihi Yarımada’da, Avrupalı turistleri daha çok göreceğiz

Avrupalı turistler, Tarihi Yarımada’ya geri dönüyor

İstanbul, bu yıl turizmde beklentilerin üzerinde bereketli bir yıl geçiriyor. Ortadoğulu turistlerin yanı sıra, bu yıl Avrupa ülkeleri, Amerika ve Rusya’dan turistler, Tarihi Yarımada’ya yeniden yoğun ilgi göstermeye başlıyor.  

Bu yılın beklentilerin üzerinde başarılı bir yıl olduğunu kaydeden BW Plus The President Hotel ve BW Citadel Hotel’leri Satış ve Pazarlama Direktörü Tülay Akar Yılmaz, şunları söyledi:

“Otellerimizde, senenin başında Ortadoğu ağırlıklı olan misafir portföyümüze, Avrupa ülkeleri, Amerika ve Rusya gibi diğer ülkelerde gelmeye başladı. 2019 yılı için, İspanya, Brezilya ve Rusya gibi birçok ülkeden grup rezervasyonları almaya devam ediyoruz. Bu pazarlar, özellikle Tarihi Yarımada ve Sultanahmet’in yeniden hareketlenmesine sebep olacak. Ayrıca, gelecek yıl karşımıza, İtalyanlar sürpriz olarak çıkabilir. Aynı zamanda, önümüzdeki yıl için onaylanan cruise gemileri bulunuyor ve bunların Sarayburnu İskelesine yanaşması planlanıyor” dedi.

İspanyol turistler, 2018’de beklenmeyen bir artış gösterdi

Tülay Akar Yılmaz, konuşmasına söyle devam etti:

“Bu yıl, İspanya basta olmak üzere, Rusya, Romanya, Yunanistan ve Ortadoğu ülkelerinden misafirlerimizi otellerimizde ağırladık. İspanyol turistler, Haziran ayı itibari ile artışa geçti ve bu yılın beklenmeyen artışını İspanyollar gösterdi. Tüm bu gelişmeler, İstanbul’un gelecek yıl birçok pazardan yolun talep alacağının müjdesini veriyor” diye konuştu.

Her iki otelin, kına ve düğün organizasyonlarına yoğun talep aldığını da ifade eden Tülay Akar Yılmaz, gelecek yıl için kesinleşen düğün ve toplantı taleplerinin başladığını belirtti.

Misafirler, otellerimizi evleri olarak görüyor  

Misafir memnuniyeti konusunda oldukça hassas olduklarının altını çizen Tülay Akar Yılmaz, şunları kaydetti:

“Misafirlerimizin, tesislerimizi seçmelerinin en büyük sebebi, bizlerden aldıkları hizmet ve güleryüz. Otellerimiz, misafir memnuniyeti konusunda oldukça hassas ve sürekli bu konuda kendini geliştiren bir yapıya sahiptir. Misafirlerimizin otelimize rezervasyon yapmasıyla başlayan sürecimiz, misafirlerimiz evlerine dönene kadar geçen süre içerisinde devam ediyor. Bu da, misafirlerimizin güvenlerini kazanmamızda en büyük etken oluyor. Öyle ki, birçok misafirlerimiz, İstanbul ziyaretlerini yıllardır otellerimizde gerçekleştiriyor. Otellerimizi evi, bizleri ailesi olarak görüyorlar” şeklinde konuştu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...