24 Şub 2014

NURAYCA TASARIMLAR ÇEKİLİŞ HEDİYELERİM GELDİ

Merhaba,

Sevgili Nuray'ın yaptığı çekilişte şanslı kişi ben olmuşum, gerçekten çok sevindim. İşin ilginç yanı, bu zamana kadar kazandığım çekilişlerin en başında Hobi bloglarının çekilişleri geliyor. Bunun bir işaret olduğuna inanmaya başlıyorum artık. Bir güç bana "Hadi Şafak bu harika şeylerden sende yapabilirsin adım at" der gibi :)

Sevgili Nuray, Nurayca Tasarımlar blogunun sahibi. Kendisi bebek, çocuk kapısı süslerinden, loğusa taçlarına, anı defterlerine kadar bir çok şeyi yapıyor, ve sipariş usulü satıyor. Mutlaka blogunu izlemelisiniz. Bloga gitmek için buraya Tık Tık

Kendisine çok teşekkür ediyorum. Özellikle özenerek hazırladığı hediye paketi ve notu çok hoşuma gitti ve kendimi özel hissettirdi.

İşte hediyelerim.




Fincanları çok beğendim ve hasta olmama rağmen, yakın bir arkadaşımla kahve yapıp içtim. Yanına da kendi yaptığım ev çikolatalarından ekledim. Onu da nasıl yaptığımı biraz daha iyileşince size anlatacağım :)

Herkese sevgiler
Şafak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...