26 Oca 2014

TAVSİYE MELEKLERİ İLE MSA'DA TEFAL ACTİFRY İLE KESTANELİ LEZZETLER

Merhaba,

Bir süredir yazamıyorum. Gelen giden derken bilgisayardan uzak kaldım. Ama bu arada hep aklımda yazacağım yazılar vardı. Bu akşam bir yerden başlamak gerek dedim ve çocukları uyuttum, oturdum bilgisayarın başına.

Cuma günü tavsiye Melekleri ile birlikte, MSA'da Tefal Actifry ile Kestaneli Lezzetler etkinliğindeydim. Daha öncede merak ettiğim ama kullanmanın bir türlü kısmet olmadığı Actifry ile tanıştım. Gerçekten çok kullanışlıymış. Onunla pişirdiğimiz kestaneler sanki közde pişmiş gibi tada sahipti ve tavuk pişirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Birbirinden farklı ve güzel yemekler pişirdik, orada yedik hatta kalanları paket yapıp evimize getirdik. Benim için en büyük sürpriz blogunu takip ettiğim ve beni takip eden Benim Tatlı Hikayem blogunun sahibi sevgili Yeliz ile şans eseri yan yana düşmemiz oldu.



Sizlerle her birinin tarifini ayrı ayrı paylaşacağım ama ondan önce MSA ve Tavsiye meleklerinden biraz bahsetmek istiyorum.

Tavsiye Melekleri ile ilgili daha önce de size bahsetmiştim. Tamamen tavsiyeler üzerine kurulu. Firmaların ürünlerini uygun bulunan profile gönderiyorlar ve değerlendirmesini istiyorlar. Ayrıca tanıdıklarınıza da fikir sormanızı bekliyorlar. Ücretsiz üye oluyorsunuz. Eğer haklarında daha detaylı bilgi isterseniz Buraya Tık Tık

MSA yani Mutfak sanatları Akademisi ise 2004 yılında kurulmuş bir aşçılık okulu. Milli eğitim nakanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren bir özel okul. Ayrıca dünyada en büyük akreditasyon kurumlarının başında gelen İngiltere kökenli City & Guilds yarafından onaylanan ilk Türk okulu. Okul Türkiyede'ki en kapsamlı yiyecek içecek eğitim merkezi. Orada olmak rüya gibiydi. Eğer okulu incelemek isterseniz Buraya Tık Tık


O günden sizlerle bir kaç resim paylaşmak istiyorum. Dediğim gibi tarifler önümüzdeki hafta mutlaka bloga konulacak o nedenle beni izlemeye devam edin.


Bizim için birer takım hazırlamışlar. Ayrıca Tefal Shop'da geçerli %25 indirim kuponumuzu da aldık.



En büyük ahçı henüz hazırlık aşamasında :)


Herkes yerini almaya başladı.


  Hocamız anlatmaya başlıyor. Az sonra hem anlatacak hem de uygulamalı olarak öğretecek


 Günün sonunda Workshop belgemi aldım :)


Ve bu da yaptığımız yemeklerin toplu hali


Sevgilerimle
Şafak



Kestaneli Sebze çorbası tarifi için Tık Tık
Kestane soslu tavuk tarifi için Tık Tık



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...