16 Mar 2016

Bir Mucizedir Kadın Olmak Etkinliği



Herkese Merhaba,

Bu hafta sonu sevgili Yasemin Kokulu Hayat'ın Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlemiş olduğu,  Bir Mucizedir Kadın Olmak etkinliğinde blogger arkadaşlarımla bir aradaydık. Yasemin yine her zaman ki gibi çok güzel bir etkinliğe imza attı. Öncelikle onu tebrik ediyorum. Yasemin biz kadınlar ile ilgili konuşması ile etkinliğe start verdi. 



Etkinliğimizin mekanı olarak Konak Hotel seçilmişti. Konak Hotel Taksim'de toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde güzel  bir otel. Öncelikle tüm çalışanları çok kibar, güler yüzlü ve yardımsever. Yasemin daha öncede burada bir etkinlik düzenlediği için otel hakkında olumlu referansa sahibim diye düşünüyorum :)





Konak Hotel'de 3 adet toplantı salonu var ve tamamı gün ışığından çok rahat faydalanıyor. Misafirlerinin çoğu turist olan otelde, 7 suit daire, 1 engelli odası olmak üzere toplam 117 oda var.




              Bizler için hazırlamış oldukları ikramlıklar çok lezzetliydi. Bunlar bir kısmı :)


Etkinlik masaları cıvıl cıvıldı. Masalarımızı süsleyen Muratbey Peynirleri 'ni de unutmamak lazım. Bizler için peynir tabaklarını elleriyle hazırladılar ve ikram ettiler. Ayrıca o gün çekilişle 5 kişiye özel paket hazırlamışlardı. Talihlilerden biri de ben oldum. İçinde her çeşit vardı ve çok severek tüketiyoruz. Tüm bloggerlarımıza da farklı çeşitlerde peynirlerinden hediye ettiler.



Etkinliğe Zulu Kuru Et firması katılmıştı birde. Yetkilisi Orkun bey bizlere hem firmaları hem de kuru et nasıl doğmuş, nelere yarar kısaca bilgi verdi. Atıştırmalık olarak paketlenmiş olan kuru et paket açılmadığı takdirde son kullanma tarihine kadar tüketilebiliyor. Çantanıza atıp ihtiyacınız olduğunda rahatlıkla kullanabilirsiniz. (0) karbonhidrat ve çok az yağ içerdiğinden de oldukça sağlıklı.




Gün boyu blogger arkadaşlarımla bol bol sohbet ettik. Bir sürü fikir, yeni projeler... İşte günden özel kareler.





Etkinlik sponsorlarımıza bir sonraki postumda yer vereceğim. Takipte kalın ;) Unutmadan Sena ile Esra'nın bir videosu var izleyin biz böyle her dakika eğlendik. Video için Tık Tık

Bu güzel günü düzenleyen Yasemin başta olmak üzere, anlam katan herkese çok teşekkür ediyorum. Etkinlik ile ilgili paylaşımları, sosyla medyadan  #yaseminkokuluevent #birmucizedirkadinolmak hashtagleri ile takip edebilirsiniz.


Sevgiler

Şafak


4 yorum:

  1. Güzel vakit geçirdiğim keyifli bir gündü.Yasemin'in ellerine sağlık !

    YanıtlaSil
  2. Her şeyden önemlisi sizlerle beraber olmak gibisi yok,Yasemin'e bizi bir araya getirdiği için özellikle teşekkür ederim,tabi önce emekleri için :)

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...