15 Tem 2016

The Zone Adventures Yaz Kampı

Merhaba,

Bu akşam sizlere geçtiğimiz haftalarda Da Vinci Learning Tv davetlisi olarak Uniq İstanbul içinde yer alan, Finansbank The Zone'da yaptıklarımızdan ve The Zone Adventures Yaz Kampı'ndan bahsetmek istiyorum. 


The Zone Finansbank, çocuklar için Finansbank sponsorluğunda çok kapsamlı eğlence ve eğitim ortamı. Burada çocuklara matematik farklı yollardan öğretiliyor. Ayrıca orayı tanımlamayı düşündüğümde, hayat bilgisi ve matematik dersleri keşke hep böyle öğretilse de çocukların ilgi ve merakı yüksek tutulabilse diyorum. 

Bakalım neler varmış :)

 Da Vinci Learning Tv'nin çocuklar için faydalı filmler sunduğu bir sinema salonu var. 


Harika matematik sergisinde 20 farklı ünite mevcut. Burada matematiği, geometriyi, Türkiye haritasını  ve fiziği deneyimleyerek öğreniyorlar.




   


Bir de güzel bir sosyal sorumluluk projesini de orada öğrendik. Finansbank'ın sponsorluğunda kurulmuş bir Harika Metamatik Tırı varmış ve bizim orada gördüklerimizle birlikte Türkiye genelinde dolaşarak çocuklarla bir araya gelmişler. Bu projelerinde belediyeler ile iş birliği yapmışlar. Önümüzde ki eğitim yılında da devan edeceklermiş.
Da Vinci Learning Atölye alanında Origami yaptık, çiçek ektik. Çiçeğe nasıl hayat vereceğimizi gördük.  





Baksanıza Ege ne kadar güzel çiçek ekiyor ve bilgilerini pekiştiriyor.



Ardından Trambolin Alanına gittik. Hiç bu kadar büyüğünü görmemiştim. İçerisinde basket potaları da var. Hem trambolinde zıplayıp hem de basket atıyor çocuklar. Onlar oynarken sizde kenarda oturup onları seyredebiliyorsunuz.



Xtream Adventures bülümü o gün kapalıydı deneyimleyemedik ama Bloggerlar Paylaşıyor sitemizin yazarı sevgili Elmas bizden bir kaç gün önce bol bol deneyimlemişti. Merak ederseniz Tık Tık







Biz bunları yaptıktan sonra da yaz programı hakkında bilgi aldık. Size biraz o konuda bilgi vereyim. 

The Zone Adventures Yaz Kampı

6 ile 14 yaş grubu çocukları ağırlayacak Yaz Okulu Programı, hafta içi her gün ve program her hafta değişmekte. Haftalık fiyatı 950 Tl olan kampın 15 günlük fiyatı ise 1650 TL.

Aileler sabah çocuklarını bıraktıktan sonra, çocuklar akşama kadar burada kalacak ve her gün farklı aktiviteler yapacaklar. Öğle yemeği ve ara öğünlerini hep beraber yapacaklar. Atölye çalışmaları, outdoor aktiviteleri ve Xtrem Aventures parkurları, Trambolin Park spor etkinlikleri ve  Da Vinci Learning Oditoryumu'nu kapsayan etkinlikler saat 9:30 da başlayacak ve 17:00 de son bulacak. 

Tarihler:
27 Haziran - 01 Temmuz
04 Temmuz - 08 Temmuz
11 Temmuz - 15 Temmuz
18Temmuz - 22 Temmuz
25Temmuz - 29 Temmuz
01 Ağustos - 05 Ağustos
08 Ağustos - 12 Ağustos
15 Ağustos - 19 Ağustos
22 Ağustos - 26 Ağustos

Bir başka yazıda görüşmek üzere

Sevgiler
Şafak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...