21 Kas 2016

2017 Yılında İğne Oyası Modelleri Yapmayı Öğrenin


Evde geçirdiğiniz boş vakitleri iğne oyası yaparak geçirmeye ne dersiniz? İğne oyaları ile yapılanları bir bilseniz eminim ki yok diyemeyeceksiniz.

İğne oyası bir çok ev hanımının el işi olarak yapmış oldukları bir hobidir. Yazma, havlu, salon takımları, tesbih uçları, takılar, tülbentler ve daha bir çok şey için iğne oyası kullanılıyor. Sosyal medyada bir çok sayfa bulabilirsiniz. Hanımlar yapmış oldukları iğne oyalarını facebook ve instagram gibi sosyal medya hesaplarıyla yayınlıyorlar.
Geçenlerde bir web sitesine denk geldim. İğne oyası öğrenmek isteyen hanımların mutlaka ziyaret etmesi gereken internet sitesinin adresi www.elisihobiler.com adresinden ulaşabilirsiniz. İçerisinde iğne oyası ile yapılmış olan yüzlerce model bulunmaktadır.
İğne oyası öğrenmek istiyorsanız çok basit. Bir kaç anlatımlı örnek ve video izleyerek nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Kendinizi çok fazla kasmaya gerek yok. Öğrenmek için ne kadar çok uğraşırsanız o kadar güzel örnekleri yapabilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak kendi örneklerinizi bile çıkarabilirsiniz. Eğer anlatımlı modeller arıyorsanız iğne oyası modelleri sayfasından onlarca anlatımlı model bulabilirsiniz.


İğne Oyası Modelleri

Boş vakitlerinizi değerlendirmek için iğne oyası öğrenmenizi tavsiye ederiz. Böylelikle çeyizlikler de hazırlayabilirsiniz. Havlu kenarları, yazma oyaları ve tesbih uçları yaparak bohçalara koyabilirsiniz. Para kazanmak istiyorsanız da facebook ve instagram profilinizde yayınlayarak satışını da yapabilirsiniz. Kışın gelmesiyle artan boş vakitlerinizi bu yönde değerlendirin ve güzel sonuçlar çıktığını kendi gözlerinizle görün.


8 yorum:

  1. İğne oyaları harika! Yalnız başlıkta hata var sanki :)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar hoş, hepsi birbirinden güzel.Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tatlılar dimi? Ayrı bir yetenek. Boyle şeyler yapabilmeleri sevgiyle kucakliyorum.
      Yorumun icin teşekkürler
      Sevgiler

      Sil
  3. İğne oyalarını oldum olası çok seviyorum çok güzeller harika paylaşımlar teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim. Yorumunuz için ben teşekkür ederim
      Sevgiler

      Sil
  4. İğne oyalarını çok seviyorum. Annem zamanında ne kadar çok yapardı :))

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...