22 Oca 2018

Hulk Oyuncakları ve Efe Deniz'in Doğumgünü Hediyesi


Herkese merhaba,

Marvel'in "Yenilmezler" Ekibini bilmeyeniniz yoktur değil mi? Bizim ise içlerinde en sevdiğimiz yeşil dev adam Hulk. Efe Deniz bir süredir onun oyuncakları ile haşır neşir. Nedendir bilinmez onun gücüne hayran. 

Aslında onu farketmesi, önce filmde seyretmesi hemen ardından da bir arkadaşında görmesi ile oldu. "Bana Hulk al, ama kocaman olsun"  diye tutturunca bende önce yılbaşında hediye olarak alacağımı söyledim. Ancak yılbaşı hediyesi için geç kalınca Karakter Dükkanından doğumgünü hediyesi olarak aldım. 



Ne kadar sevindiğini anlatamam. Yaklaşık bir haftadır, yine Karakter Dükkanı'ndan aldığım dev Ninja kamlumbağa ile birlikte Hulk oyuncağı sürekli yarışıyor :)

Alışverişte Karakter Dükkanı'nı seçmemin başta gelen nedenleri, hem ürünlerinin orjinal olması hem de piyasada en uygun fiyatla orada bulabilmeniz. Ayrıca kargolamada hiç bir zaman sıkıntı ile karşılaşmadım. Hızlı ve sağlam elime geçti. Kapıda ödeme yada kredi kartı ile ödeme yapabiliyorum. 



Diğer kahramanlar gibi onunda figürünün dışında, parti malzemeleri, kostümleri, puzzle ve oyuncak kutuları mevcut. Wattsappdan sipariş verebildiğiniz gibi, canlı destek yardımı ile sorularınıza yanıt alabiliyorsunuz.



Hulk oyuncaklarını Karakter Dükkanında bulabilir ve gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

Bir başka yazıda görüşmek üzere

Sevgiler

Şafak

2 yorum:

  1. Yakışıklı prens nasıl da sevmiş Hulk 'u...
    Mutlulukla güzel günlerde kullansın .

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...