12 May 2021

Licape Health & Beauty

 


Herkese merhaba,

Online alışveriş hayatımızın merkezine oturdu bugünlerde. Artık herşeyi web sitelerinden alıyoruz. Peki ya kozmetik alışverişlerimiz? Onlarda artık web sitelerinden. 

Bende bugün sizlere bir markadan bahsetmek istiyorum. Licape Health & Beauty. Henüz markanın ürünlerini denemedim ancak size firma ve ürünleri hakkında genel bir tanıtım yapmak istiyorum.  Markanın en beğendiğim yönü, hayvanlar üzerinde test yapmaması. Çünkü biz insanların daha güzel görünmek için hayvanlara acı çektirmelerinden nefret ediyorum. Bu dünya hepimizin ve bizim buna hakkımız yok. 



Firmanın geçmişine baktığımda sahibi de benim gibi bir Karadenizli sanırım. Kendilerini tanıttıkları yazıyı okuyunca sanki bende onların yanına gittim likapaları beraber yedik :) 


Biz Kimiz?

Karadeniz’in yaylalarında büyüyen bir çocuğun, doğanın eşsiz güzelliğini keşfetmesiyle başlayan bir yolculuk… Çocukluğumuz bulutlara değen dağlardaki yaylalarda, ışıltılı güneşin altında geçti. Doğa her mevsim bize eşsiz armağanlar sunardı. Bu armağanlar arasında en sevdiğimiz likapaydı (yaban mersini). Yaylalara çıkıp dalından likapa toplamak, likapa yeme yarışması yapmak ve onun büyüleyici rengiyle yüzümüzü boyamak çocukluğumuzun unutulmaz eğlencesiydi. En sonunda da topladığımız likapaları kavanozlara doldurup şehirden gelen turistlere satar, bunun mutluluğuyla mest olurduk.

Yıllar sonra çocukluğumuzun o mutlu günleri bizlere ilham oldu. Perakende ve kozmetik sanayisindeki 20 yıllık bilgi ve tecrübemizin ışığında yaptığımız uzun Ar-Ge ve laboratuvar çalışmalarımızı bir ürüne dönüştürmeye karar verdik. Çocukluğumuzun saf ve sağlıklı güzelliğini, doğallığından ödün vermeden ”LİCAPE” ye dönüştürdük.

Bizim çocukluğumuzu güldüren rengin tüm insanlığı güldürmesi tek dileğimiz. Şimdi bu doğallığı tüm dünya insanlarıyla tanıştırarak güzelliklerine güzellik katmak için çalışıyoruz.

Bu yüzden biz LİCAPE’yiz


Şeffaf bir şekilde, firma kategorilerinde Belgeler kısmına, ürünlerinin dermatolojik test sonuçlarını da eklemiş. Tüm kozmetik ürünlerde olduğu gibi, kullanıma başlamadan önce sizde içeriğini incelemeli ve önce mutlaka küçük bir bölgede (tercihen bileğinizin iç kısmı ) deneyerek alerjiniz olup olmadığını kontrol etmelisiniz. 

Yaşlanma karşıtı serum, yaşlanma karşıtı krem, leke kremi, cilt beyazlatıcı ve yüz temizleme jeli ürünleri arasında.


Licape Çay Ağacı Özlü Yüz Temizleme Jeli Yağlı/Akneye Eğilim Gösteren Ciltler için üretilmiş ve ürünlerine o kadar güveniyorlar ki, iade garantisi vermişler. Cildi yağ ve kirden arındırıp ciltte derinlemesine temizlik ve ferahlık sunduğu belirtilen ürünü T.C. Sağlık Bakanlığı EBS ve ÜTS GS1 Takip Numarası: 8682742378344 ile sorgulayabilirsiniz.

Licape Besleyici Çay Ağacı Gece Maskesi 50ml,  İçeriğindeki çay ağacı aktifi sayesinde cildinizi aknelerden, siyah noktalardan, ölü hücrelerden arındırmayı hedeflemekte. "Altın Marka Ödüllü" Ürünü  T.C. Sağlık Bakanlığı EBS ve ÜTS GS1 Takip Numarası: 8682742378313 ile sorgulayabilirsiniz.


Licape Leke Kremi ve Cilt Beyazlatıcı

72 saate kadar nem desteği sağladığı ifade edilen ürün SPF UV 8-20 koruma sunuyormuş. Ayrıca kadınların korkulu rüyası olan sivilce lekeleri, güneş lekeleri, çil lekelerini gidermeyi amaçlıyor. Koltuk altı, diz, dirsek beyazlatma özelliği de olduğu ifade edilen ürünü T.C. Sağlık Bakanlığı EBS ve ÜTS GS1 Takip Numarası: 8682742378306 ile sorgulayabilirsiniz.



Licape Yaşlanma Karşıtı Anti-Aging Krem 40ml

Ürün İçeriğindeki c vitamini ile cildin en alt katmanına nüfus ederek, özellikle yüzdeki zayıf kas bölge kas grubunu harekete geçirip kaz ayakları, ince, derin kırışıklıklar ve cilt sarkmalarına etki sağlamayı amaçlamakta. Ayrıca hyalüronik asit ile de cildin günlük nem ihtiyacının tamamının karşılanmasına yardımcı olması da firma vaadleri içinde.  "Altın Marka Ödüllü" Ürününü T.C. Sağlık Bakanlığı EBS ve ÜTS GS1 Takip Numarası: 8682742378313 ile sorgulayabilirsiniz.



Licape Kolajen + C Vitaminli Yaşlanma Karşıtı Serum 30ml şitlenmiş, yaşlanmaya meydan okuyan bir cilt görünümü sunar. İçeriğindeki kolajenle cilt bariyerini güçlendirip C vitamini ile donuk ve solgun cildin giderilmesini sağlarken Hyaluronik Asit sayesinde cildin nem depolamasını ve böylelikle elastikiyet kazanmış sıkı, parlak ve daha genç bir cilt görünümü sağlamayı vadediyor.  "Altın Marka Ödüllü" Ürünü T.C. Sağlık Bakanlığı EBS ve ÜTS GS1 Takip Numarası: 8682742378337 ile sorgulayabilirsiniz.




Şu an web sitelerinde, paketlere özel indirimler de var. Ayrıca siteden alışveriş yaptığınızda kargo ücreti ödemiyorsunuz. 



Firmaya www.licape.com.tr web sitesinden, ya da sitedeki Whatsapp ikonunu tıklayarak ulaşabilir, sorularınıza yanıt alabilirsiniz. 

Ürünü kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum. Bir başka yazıda görüşmek üzere

Sevgiler

Şafak



1 yorum:

  1. Ben de yeni denemeye başladım, güle güle kullan Şafakçım :)

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...