24 Nis 2014

BU 23 NİSANDA DOĞRU YOLDA OLDUĞUMU ANLADIM


Merhaba,

Biliyorsunuz dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta kutlandı, hepimiz instagram ve facebookdan çocuklarımızın eğlenceli anlarını arkadaşlarımızla paylaştık. Ama benim için tüm bunlardan daha anlamlı bir an yaşandı ki, belki de kimsenin farkında olmadığı şey bana, benim doğru yolda olduğumu gösterdi.

Ege'lerde anaokulu olarak gösteriler hazırlamıştı ve Beylikdüzü Migros AVM'de bir kaç anaokulu ile birlikte bizlere gösteri sundular.

Anaokulumuzun gösterisinin sonunda bizimkiler topluca sahneye çıktılar ve ellerinde bayrağımızla, 10. Yıl Marşını söylediler. Gösterinin bir anında Ege'nin arkadaşlarından birinin elindeki küçük bayrak sopadan koparak yere düştü. Çocuklar coşkuyla marş söylemeye devam ederken yanlışlıkla biri bayrağın üzerine bastı. Ege tam onun arkasındaydı. Bayrağa bastığını görünce hareketleri kesti ve arkadaşının yanına giderek bayrağı yerden aldı ve öğretmene götürüp verdi.

İnanın çok duygulandım o an. Gözlerim doldu.

Oğlumla gurur duydum. 

Her zaman istediğim tek şey olan, içinde Allah korkusu ve sevgisi olan aynı zaman da vatanına, bayrağına, milletine bağlı bir evlat yetiştirme arzum için doğru yolda olduğumu anladım.

Hissettiğim şeyi tarif etmek çok zor. İyi insan yetiştirmenin ailede başladığına inanıyorum. Siz temeli sağlam atarsanız, zaman zaman sarsıntılar yaşasalar da mutlaka ayakta kalacaklardır bence.

Sevgiler
Şafak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...