16 Şub 2016

Sevginin Rengi Kırmızı - 14 Şubat Sevgililer Günü Etkinliği



Merhaba,

Geçtiğimiz hafta sevgili Sosyal Annem Blog Fatma'nın daveti ile oldukça keyifli bir etkinlikteydim. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Her yer kırmızıydı ve kırmızı gerçekten enerjisi yüksek bir renk.


Etkinlik mekanı, Anadolu yakasında Bostancı'da bulunan  Plus Hotel'di. Otel ulaşım açısından toplu taşıma araçlarına uygun olması nedeniyle iyi bir seçimdi bence. E-5 karayolunu ya da metrıyu kullanarak kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Standart, Superior , executive ve teras oda suit seçenekleri ile konaklamak mümkün. Plus hotel'in ayrıca Cihangir de de bir oteli mevcut. Mekana tam zamanında ulaştım.

Bizler için restaurant bölümü ayarlanmıştı. Masalar kırmızı süsler ile donaltılmıştı ki çok beğendim. Sevgili Fatma'nın açılış konuşması ile güne başladık.


Masamızı süsleyen bu tatlı hediyelere tek tek bakmak gerekirse, Bu güzel toka ceylintoka'nın hediyesi. Loğusa tokası olarak da çok güzel kullanılabilir.


ikonsabun'un bu küvet ve içindeki taşlar, çok şık gerçekten. Instagram hesabında daha bir çok güzel sabun ve kokulu taş var inceleyin derim.


Son yılların sevilen çiçeği skulent, feel good.co 'un bu tasarımı ile farklı bir güzel olmuş.


Etkinliğin pastası ve kurabiyeleri, sisbeatolye tarafından hazırlanmıştı. Muhteşem bir görüntüydü bana göre. Özel günlerinizde butik pasta ve kurabiye olarak güvenle seçebilirsiniz.



keceli_hayaller'in hediyesi bu güzel çantayı nasıl isterseniz öyle kullanabilirsiniz. Ben yaz akşamlarında havuz başına giderken, cüzdan ve telefon çantası olarak kullanmayı planlıyorum.


Tralles Farm Aydın'da organik zeytinyağı ve bal üreten bir firma . Bizlere bu mis kokulu sbaunları hediye etmişelerdi. Doğal olan her şeyi seviyorum.


Etkinliğimize şahsen gelen sponsorlarımız da vardı. Revox At Kuyruğu şampuanını biliyorsunuz. Gamze hanım, bizimle birlikteydi. Revox ürünleri hakkında bilgi verdi.

Blogger dostu firma Tatlimo.com'dan Mahmut bey bizlerle birlikteydi. Ayağının tozu ile geldiği etkinlikte, 14 Şubat yoğunluğu nedeniyle çalışmaya geri döndü. ben çalışmayı bu kadar seven bir insan daha görmedim. Hem orada yememiz için ürünler göndermişti , hemde getirdiği 5 sepeti sevgili Fatma çekiliş ile bizlere hediye etti.

Nutrigen çocuklar için, takviye şurupları ve içecekler ile bizimleydi. Özellikle, kakaolu içecek çocuklardan tam not aldı. 


Odak parfümeri farklı markaların parfümlerini satmak dışında, bir süredir kendi markaları ile de piyasada. Bende ki Ziynet çeşidinin kokusunu çok beğendim. Uzun sürede kalıcılığını korudu.


Farmasi İstanbul Bölge Müdürü Zümrüt hanım, etkinliğe şahsen katılan bir başka firma yetkilisiydi. Farmasi hakkında bilgiler verdi ve çok güzel renkli kozmetik ürünlerinden bizlere hediye ettiler.

Etkinlik süresince birbirinden eğlenceli fotoğraflar çektirdik ve bol bol sohbet ettik. İşte o anlardan bazı kareler. Bu arada herkes çoook şıktı. 








Etkinliğe katılan Blogger Arkadaşlarım



Etkinliği instagramda sevgininrengikirmizi hashtagı ile takip edebilirsiniz. Gerçekten çok başarılı bir etkinlikti ve katılımcı firmalar kendini ispatlamış firmalardı, teşekkür ediyorum hepsine. 
Fatma 'ya da emekleri için çok teşekkür ediyorum. Nice başarılı etkinliklere inşallah..

Bir sonraki yazımda sponsor firmalarımızı tanıtacağım. Şimdilik hoşçakalın
Sevgiyle kalın :)

Şafak

25 yorum:

  1. ner güzel kırmızılar da yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kırmızıyı çok seviyorum. eberji veriyor gerçekten
      sevgiler

      Sil
  2. ilk kez şehir dışında etkinliğe katıldım sizlerle tanıştığım için çok mutluyum. Sevgili Fatma çok güzel bir etkinlik hazırlamış bizler için eyifli ve güzel bir gündü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende tanıştığımıza çok sevindim. Tekrar görüşürüz inşallah

      Sil
  3. Harikasın canım. Günü çok güzel özetlemişin. By güzel organizasyon da sizlerle beraber olmak beni mutlu etti. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ne güzel bir gündü sevgi dolu...

    YanıtlaSil
  5. Güzel düşüncelerin ve yüreğinden geçen her şey için teşekkür ederim.İyi ki geldin ve yanımızda oldun.

    YanıtlaSil
  6. hep birlikte çok güzel bir gündü ve senin için sürprizlerle dolu :))) tekrar sağlıklı nice yıllara cnm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için sürpriz olduğu doğru :) Ben senin orada supanglene kavuşağını düşünüyordum ama :)))

      Sil
  7. Harika bir gündü sizlerle tanıştığım için çok mutlu oldum bende :)

    YanıtlaSil
  8. doğumgünü süprizinle birlikte harika bir gün olmuş :)

    YanıtlaSil
  9. yüzyüze tanıştığımıa çok mutlu oldum.Harika bir etkinlikti.çok eğlendim.Tekrar görüşmek dileğiyle

    YanıtlaSil
  10. Safakim seni tekrar gormek cok keyifli emegine saglik ne guzel ozetlemissin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım seni görmek de çok güzeldi. Tekrar görüşürüz inşallah

      Sil
  11. Ne kadar güzel bir etkinlik olmuş harikasını:) takipteyim sizi de beklerim:)
    gullugalaksi

    YanıtlaSil
  12. herşey çok güzeldi.Hepinizle bir arada olmak çok keyif vericiydi benim için

    YanıtlaSil
  13. bizimle olduğunuz için biz teşekkür ederiz
    sevgiler

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...