16 Mar 2016

Sunrino Milk Shake Saç Köpüğü


Merhaba,

Bugün sizlere Sunrino markasının ülkemize getirdiği bir üründen bahsedeceğim. Milk Shake. Kelebek kadınlar etkinliğinde bize hediye edilen ürünü ilk gördüğümde ne işe yaradığını anlayamadım. Milkshake denilince de insanın aklına içecek geliyor. Saç köpüğü olduğunu anladığımda biraz inceledim kendisini :)

Öncelikle kokusu harika. Bir italyan markasıymış Milkshake. Nemli saça uygulanan ürün köpük şeklinde. Dediğim gibi kokusu öyle güzel ki insanın yiyesi geliyor :) Ürün köpük, losyon ve krem formundaymış. Kullanmadan önce iyice çalkalanması gerekiyor.

Bendeki çeşidi, köpük formunda olan. Vanilya kokusu var. Sadece saça değil, vücuda da uygulanabiliyormuş. Meme kanseri bilinçlendirme kapsamında özel olarak üretilmiş. Bu nedenle pembe ambalajda.

Peki saçlarımda kullandığımda ne oldu? Öncelikle, hacim vermese de (belki de ince telli olduğumdan) özel bir işlem yamamış olmasına karşın saç şeklim uzun süre kaldı. Normal şartlarda sigara kokusu çok siniyordu ama 2 gün boyunca koku olmadı saçlarımda. Bir de 2. gün olmasına karşın, beni görenler saçın çok güzel görünüyor dediler.

Ürün hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz web sitesini inceleyebilirsiniz. http://sunrino.com/milk-shake-whipped-cream-sac-bakim-kopugu . Ürün eczanelerde satılıyor, eczanelerden temin edebilirsiniz.

Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

Sevgiler
Şafak



11 yorum:

  1. kokusuna bayıldım bunun..

    YanıtlaSil
  2. Harika bir ürünmüş en yakın eczaneye uğramak lazım :)

    YanıtlaSil
  3. Sadece kokusu için bile kullanmaya devam edebilirim bu köpüğü.Gerçekten muhteşem kokuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokunun rahatsız etmesi çok güzel, ayrıca kötü kokulardan da koruyor saçı
      sevgilerimle

      Sil
  4. pamuk şeker gibi bir ürün bu insan doyamıyor...

    YanıtlaSil
  5. Ah ah tam benlik ürün yapmışlar:)
    Sigara kokusu sinen saçlar fena oluyor ama 4 kez denedim bende gerçekten kokuyu önlüyor.Buklelerin daha kalıcı olmasını sağlıyor.Bitince alıncaklar listemde kesinlikle:)

    YanıtlaSil
  6. ambalajının anlamı iyiymiş :) hiç aklma gelmezdi okumasam. kokuyu engellemesi de harikaymış nemin yanında.. almak istediğim ürünlerdendi zaten iyice emin oldum, teşekkürler, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...