24 Mar 2016

Ziyba Parfüm

Herkese merhaba,
Beni bilirsiniz, Türk markalarına ve Türk girişimcilerine olan sevgim her zaman öndedir. İyi bir iş çıkaran, her Türk firmasını da canı gönülden desteklemekten mutluluk duyarım. Bugün sizlere yine bir Türk markasından ve yaptıklarından bahsetmek istiyorum. Bir Türk Markası Odak Parfümeri şimdi Kendi Parfümünü Üretiyor.

odak logo

Odak Parfümeri 26 yıldır, piyasada olan bir firma ve son bir kaç yıla kadar İstanbul, İzmit, Eskişehir, Çorum, Ünye, Ayvalık ve Denizli' deki toplam 20 perakende mağazasında , tüm dünyada  bilinen ünlü markaların ürünlerini satmaktaydı. Ayrıca İzmit'te Cosmo Store markasıyla 2 mağazaları daha bulunmakta ve bu mağazalarda ayrıca; Estee Lauder, Dior, Lancome, Clinique gibi selektif markalı ürünlerde satılmakta.

Ve artık Odak parfümeri yakın zamanda Private Label olarak ''Ziyba'' adında EDT 100ml, 3 bayan ve 1 bay olmak üzere 4 çeşidi bulunan özel renkli keseleri içerisinde satışa sunulan parfümleri çıkardılar.

Benim de deneme fırsatı bulduğum parfümlerinden sizlere de bahsetmek istiyorum. 3 bayan ve 1 erkek kokusu olmak üzere şu an 4 çeşidi bulunuyor. Satışı odak Parfümeri mağazalarında gerçekleşen ürün, özel tasarım şişelerde ve farklı renkte kadife keselerde bulunuyor. Annemden biliyorum kadife kese olmasına ayrıca bir bayıldı :) İçine telefonumu, gözlüğümü koyarım diyor.

 Ziyba parfümlere verilen isimler ve içerikleri ise şöyle ;  Ziynet, Süslü, Çekici, Egemen,
ziybasuslu
Süslü; çiçek ve meyve notaları bileşiminden oluşmuş. Üst notalarda kaki, nar, hurma; orta notalarda menekşe, lotus çiçeği, kehribar, siyah orkide; alt notalarda misk, amber bulunmakta. Anneme hediye etmiştim. Severek kullanıyor
ziyba-ziynet
Ziynet ;  yumuşak çiçek notalardan oluşmakta. Benim en çok beğendiğim bu oldu diyebilirim. Kokusu oldukça kalıcı. Miss gibi. Üst notalarda portakal, ahududu, çiçek özütü ; orta notalarda gardenya, yasemin; alt notalarda amber, paçuli bulunmaktaymış.
ziybacekici
Çekici, yumuşak, çiçeksi ve ferah bir kokuya sahiptir. Üst notalarda sümbül, sicilya limonu, yeşil elma; orta notalarda yasemin, bambu, beyaz gül; alt notalarda sedir, misk, amber bulunmaktaymış.
ziybaegemen
Egemen’in  esansı ise baharatlı. Erkek parfümü olan Egemen'i eşime hediye etmek için almıştım ama zaman zaman bende kullanabilirim sanırım :) Üst notalarda mandalina, greyfurt, nane; orta notalarda gül, tarçın, baharat ; alt notalarda endonezya paçulisi, amber bulunmakta.

Tüm mağazalarında uzman desteği ve tester ürünler sayesinde tüm kokuları deneyimleyip, teninizle uyum sağlayan, size en uygun kokuyu seçme şansınız bulunuyor.  Ayrıca Odak Parfümeri online satış yapmakta. Mağazadan kolaylıkla alışverişinizi gerçekleştirip, dilerseniz bilindik markaların ürünlerini dilerseniz de Odak Parfümerinin bu parfümlerini satın alabilirsiniz. İncelemek için Tık Tık

Odak Parfümeri ayrıca N11 'de de yüksek puanlı Cosmo Stor isimli bir dükkan açmış. Burada hem şubelerinde satılan farklı markaların ürünlerini hem de kendi markasını satın alabiliyorsunuz. N11 mağazası için Tık Tık


Ürünleri %100 orjinal olan Odak Parfümerinin, satışları çoğunlukla kampanyalı. Bu nedenle zaman zaman kontrol etmenizde fayda var. 

Kullananlardan mutlaka yorum bekliyorum. Siz nasıl buldunuz?

Sevgiler
Şafak

8 yorum:

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...