14 May 2017

Pudra Kokusu Blog Mayıs Papatyaları Blogger Buluşması





Merhaba,

Bugün yine bir blogger buluşması yazısı için sizlerleyim. Bu sefer ki etkinlik durağımız, daha önce hiç gitmediğim ve aslında çok merak ettiğim Eskişehir'deydi. Sevgili Pudra Kokusu Blog yazarı Gözde İlter, İstanbul, Konya, Niğde, Ankara ve Eskişehir'den davet ettiği blog yazarları ile toplam 16 kişilik bir organizasyon planlamıştı. 




Etkinlik mekanımız Eskişehir'in tarihi mekanı Odunpazarı ilçesinde Paşa Konağı Otel'de gerçekleşti. 




Odunpazarı eski konakların bulunduğu bir bölge. Otelimizde bu tarihi doku içinde yer alıyordu. toplam 8 odası bulunuyor. Fiyatlar nasıl derseniz, bana göre oldukça uygun ve 0-6 yaş ücretsiz, 7-12 yaş %50 indirimli. Fiyatın içinde sabah kahvaltısı dahil. Toplam 19 kişi olarak hizmet verebiliyor. Harika bir bahçesi var. 





Kendileri ile iletişime geçmek isterseniz;

  • Adres: Dede Mh. Kalender Sokak No:5, 26030 Odunpazarı/Eskişehir
  • Telefon: (90) 222 220 2356
  • Fax: (90) 222 220 2357
  • E-Posta: pasahotel@outlook.com




Etkinlik süslemeleri ve her birimiz için özel taçlar Lina Organizasyon'a aitti. Eskişehir'de yaşıyorsanız doğum günü, party gibi davetlerinizde kendisiyle instagram hesabından iletişime geçebilirsiniz.



Kurabiyelerimiz Vildan Denizci'ye aitti. Tema ile çok uyumlu olan kurabiyeleri çok beğendim. Kendisine instagram hesabından ulaşabilirsiniz. 




Etkinlik sırasında 6 firmamız bizler için sunum yaptı ve ardından Gözde'nin logosu olan pastamızı kestik. Bu arada Eskişehi'de yeni kurulmakta olan Kombin Tv 'de etkinliğimize renk kattı. 




Jm Ocean Avenue firmasından Sibel Hanım bizlere  Angels Secret Anion kartuş içeren özel hijyenik kadın pedlerini tanıttı ve deney yaparak sıvıyı nasıl güçlü emdiğini gösterdi. Markayı daha önce kullandığım için bende sizlere gönül rahatlığı ile önerebilirim. 




Hepsipropada sitesi yetkilileri Nuray hanım ve Erkan bey, L'Rouge ürünleri hakkında bilgi verdi ve denememiz için dudak dolgunlaştırıcı, koltuk altı spreyi ve el kremi hediye ettiler. 






Bargello parfüm hem bu çiçek kokulu parfümü ile hem de sunumu ile bizlerleydi. 



 Bionnex firmasından Rahmi Beyde bizler için kısa bir sunum yaptı. Firma dökülme karşıtı şampuanları ve güneş kremleri ile bizlerleydiler. Şampaunı kullandım bir kaç kere. Hacim vermesi iyi, çok fazla köpürmüyor ama iyi temizliyor. Bir miktar saçımı sertleştirdi. Sanırım o durum benim saçımın boyalı olmasından kaynaklanıyor.




Activar firmasından Beril hanım bizleri marka ve ürün kullanımları konusunda bilgilendirdi. Activar ürünleri uzun süre kullanılması gereken ürünlermiş. Resimde gördüğünüz kapsül, cilt problemlerinizi içten de onarıyormuş Krem ise özellikle göz altı morlukları için çok faydalıymış.


Ve daha önce de hesalarımdan tanıttığım Revox markasından gamze hanım, sıvı saç kremleri ile ilgili bilgi verdi. Tüm saç tiplerinde kullanılabiliyor.


Diğer sponsor firmalarımıza gelince;


Highgenic daha önce duyduğum ama kullanmadığım bir markaydı. Özellikle leke çıkarıcı mendilini ilk fırsatta kullanacağım ve yorumumu paylaşacağım. 


HC Care Ovex saç kurtarma terapisi ürünü ve serum ile bizlerleydi.  


Makarna Lütfen çocuklar için çok faydalı olan sebzeli makarnaları ile bizlerleydi.



Dermokil saç dökülmelerine karşı şampuan ve deneme boy ürünleri ile bizlerleydi.



Splat daha önce denemediğim çilekli diş macunu ile bizimleydi.




Vissmate temizliğe yardımcı ürünleri ile bizlerleydi. Çamaşır suyunu çok beğendim.




Essence ürünlerini uygun fiyatlı bulurum ve kullanmayı severim. Bu güzel oje ve rimel ile bizlerleydiler.



Capicade tek kullanımlık şampuanları ile bizlerle oldu. 


Taze Kuru kurutulmuş çilek ve elma kurusu ile bizlerle oldu. Benim seçimim elma kurusundan yana oldu :) %100 katkısız olmaları çok güzel.


Nature Beauty  bizler için özel kutular hazırlamıştı.  Tonik ve maskeyi en kısa sürede kullanıp instagram hesabımda yayınlayacağım. 


Yılların markası Egos da bu etkinlikte bizlerleydi. Gençken ne çok kullanırdı erkek arkadaşlarımız değil mi ? :)

Ahmad Tea  özellikle eşimin çok sevdiği Earl Grey ile bizimleydi. Ben her ne kadar siyah çaycıysam eşim de bu çaya bayılıyor.


Mat Kozmetik Esterel göz kalemi ile bizlerleydi. Bu markanın göz kalemlerini çok güzel buluyorum.


Ve Maia Kozmetik siyah soyulabilir maske ile bizlerleydi. 


Tüm sponsorlarımıza ve bu özel günü organize eden sevgili Gözde'ye çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede Eskişehir'i gezmek istiyorum çünkü çookk beğendim.

Bir başka yazıda görüşmek üzere
Sevgiler
Şafak

8 yorum:

  1. Canim iyiki geldin. Gezmeye de bekliyoruz. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa sürede gelmek istiyorum.
      Belki bi organizasyon daha yaparsın ne dersin ;)

      Sil
  2. hediyelerini güle güle kullan,çok güzel bir etkinlik olmuş galiba....

    YanıtlaSil
  3. Hepiniz çok güzelsiniz. Papatyalar çok yakışmış. Güzel bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. sende güzel günlerde kullan
      sevgiler

      Sil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...