24 Ağu 2017

Letoon Sport Ayakkabı ve Spor Ayakkabı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler



Merhaba,

Bugün  #cananilesummerparty sponsorlarımızdan Letoon markası ile ilgili bir marka inceleme yazısı yazmak, aynı zamanda doğru spor ayakkabısı nasıl seçilmeli konusunda bildiklerimi aktarmak istedim. 

Ayakkabı seçerken mutlaka rahat olmasına ve güvenilir malzemeden üretilmiş olmasına dikkat etmelisiniz.  Aynı zamanda ayakkabının içindeyken ayak parmaklarınızı oynatabilecek kadar rahat olmalı. Deri ayakkabılar sonradan açılabilse de spor ayakkabı için bu pek geçerli olmuyor. O nedenle ayağınıza uygun olanı seçmeye özen göstermelisiniz. Bir de bazı sporlarda farklı modeller kullanmak gerekli ki eğer herhangi bir spor için ayakkabı alıyorsanız ve nasıl bir ayakkabı almanız gerektiğini bilmiyorsanız bunu satıcıya mutlaka belirtin. 

Letoon Sports 

Letoon Sport ise %100 yerli sermaye ile kurulmuş  bir Türk markası. Bundan 45 yıl önce kurulmuşlar. Bugün 550 çalışanı var. 600 noktada müşteri ile buluşuyorlar. 2012 Yılı itibariyle yıllık toplam 1.000.000 çift üretim kapasitesine ulaşılmışlar ki bu çok iyi bir rakam bence.

Bu ayakkabı benim şansıma olandı.


 Bir çok farklı model içinden mutlaka beğendiğiniz olacaktır. 


Bir başka yazıda görüşmek üzere,

Sevgiler
Şafak


6 yorum:

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...