17 May 2018

Pembe Dünyam İle İyi Ki Anneme Çekmişim Anneler Günü Blog Buluşması


Merhaba,

Bu sene anneler gününde çocuklardan ayrı ama annemle birlikte Konya'daydım. Bunun başlıca nedeni de sevgili Pembe Dünyam blogunun sahibi Ümran'ın #iyikiannemecekmisim anneler günü blogger buluşmasıydı. Bu buluşmada ayrıca Ümran'ın blogunun 4. yıl kutlaması da yapıldı. Aslında yakalandığım bronşit nedeniyle etkinliğe gitmekten vazgeçmek üzereydim. Ancak sevgili Ümran'ıma kıyamadım. Çünkü etkinliğe hazırlandığınızda ve firmalara katılan blogger listesini gönderdiğinizde sorumluluğunuz da başlıyor. Onu zor durumda bırakmak istemedim.

Etkinliğe giderken ilk defa hızlı trene bindim. Hızlı trenle gitmek çok güzel ancak bana çok uzak. Pendik'ten kalkıyor ve oturduğum yerden metrobüs, metro ve minibüs ile 3 saatten fazla sürüyor :) Sabah taksi ile gittik bu nedenle. Neredeyse iki kişilik tren ücreti kadar taksi ücreti ödedik :)

Mevlana 'ya uğramadan olmazdı tabi. Hızlıca uğrayip hemen mekana geçtim. Kızkardeşim de Isparta'dan geldiği için onlar annemle gezmeye devam ettiler.



Gelelim etkinliğe;

Etkinlik Konya Anemon Otel 'de gereçekleştirildi. Otel Konya'nın 5 yıldızlı otellerinden biri.  Şehir merkezine yürüme mesafesinde,olan Anemon Otel Konya havaalanına 17 km ve otogara 9 km uzaklıkta. 

Özel günlerinizde ve toplantılarınızda kullanabileceğiniz geniş Balo Salonu ve 4 adet toplantı salonu mevcut. 




Ankara, İstanbul, Eskişehir ve Niğde'den bloggerlar bir aradaydık. Harika fotolar çekildi bol bol sohbet edildi. 






Etkinlik masamızda ki isimlikler ve kırmızı konseptine uygun süsler Ankara'da bulunan Düş Organizasyon By Tuğçe'nin eseriydi. 



Etkinlik pastamızın dışı da içi de bir harikaydı. Konya'da bulunan Eymen Butik Pasta benden tam puan aldı. 



Anneler günü olurda hediyesiz olur mu? Gelelim sponsor firmalarımıza ;



Bir numaralı çamaşır deterjanım Omo , kirlenmek güzeldir diyebilmemizin mimarı :)


Oda kokusu ve parfümleri ile Nays Collection.  Bayan kokusu bir harika. Deneyin... 


Sünger, silikonlu mandal ve toz bezi ile Macromax Türkiye. Sitelerini bir inceleyin derim. 


Çok güzel bir paketle, Cecile... Fondoten sevmem pek ama buna bayıldım. Rengi bana çok uygun oldu. Ayrıca sürümü ve sonrası çok kullanışlı. Palet ise tozutma yapmıyor , ipek gibi. Blog da ayrntılı yazacağım. 


Yves Rocher mat rujun rengi bir harika. Tam benlik.


Soloon marka duş jeli ve köpük sabun. Köpük sabunu daha önce kullanmıştım ama duş jellerini ilk defa deneyeceğim. 



Bargello 'nun Melange parfümü daha önce de kullandım. Çok da beğeniyorum. Mandelina kolonyası ile ilk defa tanışıyoruz. Çok güzel kokuyor. 


HC Care önceden sadece şampuanları ile bizlerleyken şimdi kozmetik ürünlerine de yöneldi. Cilt bakım ve temizleme ürünleri çok seviliyor. 


Beliz Kozmetik insan saçından imal edilen kirpikleri ve takma tırnakları ile bizlerleydi. Tırnakları hafta sonu takıp paylaşacağım :) 


Mademe Moss  web sitesi üzerinden satış yapan bir firma. Bizlere bu şirin yazlıkları göndermişti.


Bambino markası çocuklarım içinde bebekken ürünlerini kullandığım bir marka. Harika bir paket hazırlamışlardı. Ayrıca, Bambino da kozmetik sektörüne girmeye karar vermiş. NOB marka asetonsuz oje çıkarıcı mendili de denememiz için gönderdi.



Monteida bir zeytinyağı markası. Deneyip kullandıktan sonra blogda sizler için yorumlayacağım. Çünkü zeytinyağı kullanmak çok önemli.



Şölen Çay 'da ilk defa deneyeceğim bir marka olacak. Çok severek tükettiğimiz çayı şekersiz içmeye de alıştım ya çok mutluyum :)



Ve tabi ki kahvesiz olmaz. Vera Kahvecilik bize kocaman bir paket yollamış. Üstlerinde de resimlerimiz var. Teşekkür ediyoruz.



Böyle güze bir gün için sponsor firmalarımıza ve bizi buluştıran sebgili Ümtan'a çok teşekkür ediyorum. 

Bir başka yazıda görüşmek üzere

Sevgiler

Şafak



10 yorum:

  1. canımmm hastalansan da beni kırmayıp geldiğin için tekrar çokk teşekkür ediyorum :)!!! iyiki geldin seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun çok mutlu ettin! çok öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bir arada olmak çok güzeldi Şafak, yeniden görüşmek dileği ile, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tanıştığımıza bende çok sevindim. görüşmek üzere
      sevgiler

      Sil
  3. Bir arada olmak çok keyifliydi, bu arada çok geçmiş olsun o gün hiç belli etmedin...

    YanıtlaSil
  4. uzun süre sonra tekrar görüşmek çok güzeldi. Tekrar geçmiş olsun Şafakcım

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...