10 Oca 2019

İfondi ile Erken Sevgililer Günü Alışverişi


Herkese merhaba,

Bizim evde özel gün alışverişleri bitmez. Özel gün gelmeden önce başlanır -ki zaten başlanmasa asla o güne yetiştirilemez , bazen gün gelene kadar dayanamayıp   hediyeleri erkenden verdiğimiz için birkaç kere hediye adı altında ihtiyaçların da giderildiği olur :)

Yine böyle bir günde, yaklaşık 3 gün önce bende eşime sevgililer günü için hediye almak için siteler arası geziyordum ki, daha önceden de ürün alıp inceleme yazısı yazdığım ifondi.com 'a bir girip bakayım dedim.

İfondi.com bir online iç giyim sitesi. Kadım iç giyim, erkek iç giyim, çocuk iç giyim, fantazi iç giyim, Plaj, aksesuar ve tesettür konularında bolca seçenek mevcut.


Eşime sevgililer günü hediyesi olarak, Pierre Cardin markalı  bir pijama takımı aldım. Vizon rengi pijama öncelikle çok yumuşak. Kumaşı kolay kırışmayacak şekilde seçilmiş. Paketlemesi çok güzel yapılmış ve hediye olarak gerçekten gönül rahatlığıyla verebilirsiniz. Ayrıca şu an indirime girmiş. 

            

            

Eşime almışken kendime de almadan yapamadım tabi. Taytlara olan sevgimi bilmeyen yoktur çevremde. Mümkün olsa bir tayt bir tshirtle koca bir yıl geçirebilirim. Bu şirin takımda bana bu nedenle :)



Ayrıca tüm yaz, bikini üzerine giyecek bir elbise bulamamıştım. Benim beğendiklerim çok pahalı ya da fiyatta uygun olanlar pek tarzım değildi.  Plaj kıyafetleri bölümüne bakarken bu pareoya denk geldim ve bu elbiseyi de kendime aldım.



Fantazi iç giyim bölümünde de birbirinden ilginç kıyafetler var. Resim paylaşamam bizim oralarda ayıplarlar :) ama linkini bırakayım buraya belki ilgilenenler vardır.

https://www.ifondi.com/fantazi-ic-giyim/


Siparişleriniz aynı gün hazırlanıyor. Eğer siparişle ilgili bir sorun olursa hemen sistemde kayıtlı telefon numaranızdan size ulaşıyorlar. Ertesi günde siparişiniz kargoya verilmiş oluyor. 

Kredi kartı, kapıda ödeme ve havale ile ödeme yöntemlerinden birini seçebilirsiniz. Güvenli alışveriş yapabileceğinizden kuşkunuz olmasın.

Bir başka yazıda tekrar görüşmek üzere

Sevgiler


9 yorum:

  1. Sevgililer günü alışverişi için İfondi ürünleri farklı bir alternatif olabilir. Öneri için teşekkürler. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın. Hepsi de çok güzel ürünler. Tayt ve tişört konusunda size katılıyorum. Hatta kışın onu tayt ve kazak olarak değiştiriyorum ben. Kışlık kalın taytlar hem pratik oluyor hem de sıcak tutuyor. :)

    YanıtlaSil
  3. güzel günlerde giyin, hepsi çok güzel.

    YanıtlaSil
  4. Bu siteyi bilmiyordum; girip biraz dolaştım gerçekten epeyce iddialı parçalar var:) Fiyatlar ise gayet makul seviyede tutulmuş. Tüm aldıklarınızı en güzel günlerde keyifle giyin. Tayt konusuna da tamamen katılıyorum; yüzyılın icadı tayt olabilir mi acaba? :)

    YanıtlaSil
  5. İyi bir hediye seçimi için siteniz bence gayet iyi.

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullanın şafak hanım

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel görünüyorlar

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullanmanız dileğiyle 🤗

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten güzel tasarımlarda mevcut sitenizde.

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...