8 Şub 2019

Hangi Blogları Takip Etmeliyim



Herkese merhaba,

Sömestir sonrası, ilk defa bilgisayarımı açabildim. Ev hanımlığı ve annelik çok zor şekerim diyesim var. Mesela şu an yapılacak ütüler ve alınacak tozlar beni bekliyor :) Ama sömestir öncesi yazmaya niyetlendiğim yazıyı daha fazla bekletmek istemedim.

Biliyorsunuz benim sitelerimden biri de, Bloggerlar Paylaşıyor sitesi. Maalesef iki büyük haclenmeden sonra , teknik sorunlardan site yayın hayatına ara verdi. Ancak siteyi kurmaya karar vermeme neden olan Bloggerlar Paylaşıyor facebook grubu, aslanlar gibi paylaşım yapmaya devam ediyor. Neredeyse 1800 blog yazarına ulaştı.  Grupta son bir kaç aydır çok güzel etkileşimler yakaladık. Birbirimizi okuyor, yorumluyor ve eksik bildiğimiz konularda bilgilendiriyoruz. 

Bugünkü yazımda da 21 Aralık - 21 Ocak tarihleri arasında gerek yazı paylaşımlarıyla gerekse diğer arkadaşlarının paylaşımlarına yaptıkları yorumlarla, grupta en çok katılım sağlayan blogları paylaşmak istedim. Hepsine bu heyecan ve emekleri için teşekkür ediyorum. Onları takibe almayı ve okumayı unutmayın. Eminim seveceksiniz. 

Şimdi sizleri onlarla başbaşa bırakıyorum






Neşeli Süs Evim

Merhaba, Meltem ben. Turizmciyim. İtalyada yaşıyorum. Bir oğlum var. Fikirlerimi paylaşarak çevreme katkı sağlamayı sevdiğim için blogumu açtım. 3 yıllık olan blogumda ücretsiz parti setleri, parti fikirleri, bebek & çocuk tasarım fikirleri, dekorasyon fikirleri paylaşmaktayım. Blog adresim
https://neselisusevim.blogspot.com/

Sevgiler 



Ankara Gezginleri

Merhaba, Ben Murat Yılmaz.  Gezi ve seyahat blogu yazıyorum.
Türkiyenin keşfedilmeye değer tarihi ve kültürel zenginliklerini paylaşıyorum. Blog linkim
www.ankaragezginleri.com


Beklerim.


RENKLÄ°BlogSayfam

Renkli Blog Sayfam

Merhaba, Seyhan Türker ben. İstanbul doğumlu ama İzmir’de yetişmiş ve İzmir’de yaşayan ayrıca İzmir ve Mustafa Kemal Atatürk hayranı Üç çocuk annesiyim. Araştırmayı ve bulduğum şeyleri insanlarla paylaşmayı ve konuşmayı çok seviyorum. Konuşamadığım yerlere insanlara da yazarak ulaşmayı tercih ediyorum ve bunu çok seviyorum.Bloğumun adından da anlaşıldığı gibi RENKLİ bir insanım 😂 🌸
http://www.renkliblogsayfam.com/




Serkan Karamsar

Ben Serkan Teknoloji Meraklısı Ve insanlara Yardım etmeyi seven Hayvansever biriyim. Teknoloji konusunda yazdığım, https://androidseruveni.wordpress.com blogu ve Mersin hakkında bilgiler paylaştığım https://mersinyerelrehberi.blogspot.com isimli iki blogum var.


Dert Anası

Dert Anası Dertli Dostum Blog

Merhaba, Ben Gülhan, bizler dert anasıyız. Aslı Apaydın Varol Aso'cumla birlikte. Okuyuculardan gelen dert mesajlarına birlikte çözümler üretmeye çalışırız. Arada bloğumuzda kendimizden paylaşımlar da yaparız. Aso'cumun çektiği foğtoğraflar Aso'nun gözünden yazı dizimizde, eşiyle tanışma hikayesi Varolgiller yazı dizimizde anlatılır. Bunların dışında ben izlediğim dizileri tavsiye ederim. Edebiyatçılar hakkında bazı paylaşımlarda bulunurum. Mitolojilerden bazı hikayeleri kendi üslubumla anlatırım. Yani sadece dertler yok bloğumuzda.  Bu da linkimiz. https://www.dertlidostum.com/

Hepinizi bekleriz.


YaÅŸama Dair

Yaşama Dair

Biz ''Yaşama Dair'' sitesi olarak bir iki aylık siteyiz. Aranıza yeni katılldık. Bu sitede biz iki kişiyiz. İkimizde Ege Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencileriyiz. Bu site açılma sebebı tamamen sınıf arkadaşımın ısrarıyla açıldı. Okulda kendi hazırladığımız ders planlarını paylaşcağımızdan bahsetti. Böyle diyerekten bir baktık biz 2 aylık site olmuşuz. İyi ki açmışız. Sizin gibi güzel insanlarlar tanışma imkanı bulduk. Hepinize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. 🙂Fırsat bulugunuzda sitemize de bekleriz.

https://yasamadairar.blogspot.com


Shopera Blog

Merhaba, Ben Aslı. 14 yıllık bir pazarlama ve marka yönetimi insanıyım. Ayakkabılara olan tutkumu e-ticaret sitelerinde dolaşmak kesmediği için Türkiye'nin ilk ve tek kadın ayakkabıları kulübünü kurayım dedim. Golf ayakkabılarından tango ayakkabılarına ayakkabı evreninde ne var ne yok ayakkabı sever okurlarla beraber irdelemeyi çok seviyorum. Daha 2-3 aylık bebek bir site Shoepera ama kadın okurlar kadar annelerine eşlerine kızlarına ayakkabı armağan etmek isteyen erkek okurlar da Shoepera'ya tahminimin üstünde bir ilgi gösterdi. Devamında Bloggerlar Paylaşıyor Grubu'na katılınca her alandan sizler gibi yepyeni dostlarım oldu. Tüm ayakkabı severleri tam şurada bekliyorum: https://www.shoepera.com/








Konuşan Fikirler Blog

Merhaba, Ben https://www.konusanfikirler.com . Mühendisim, tasarımcıyım, müzisyenim aynı zamanda blog yazarıyım. Beni en çok mutlu eden daima müzik ve bilinmeyeni arayışım olmuştur. O yüzden blogumda yoğun olarak ilginç, gizemli ve eğlenceli içerikler hazırlıyorum. Aynı zamanda araştırmayı ve okumayı çok severim. Blogumu ziyaret ederseniz sevinirim. 



Aylak Editor Blog

Merhaba,  Ben  https://aylakeditor.blogspot.com/ Eğitimciyim. Ankara'da yaşıyorum. Bloğumda spor, edebiyat, eğitim, kültür- sanat ve yaşama dair içerikler paylaşıyorum. Okuma ve yazma sevdalısıyım. 


14 yorum:

  1. Sevgili Şafak sana çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte birbirimize olan desteğimizle daha güzel günlere diyorum.
    Sizinle tanışmak çok güzel. Sevgiler💞💞

    YanıtlaSil
  2. Biz bu yazıyı size attığımızınunutmustuk birden karsımıza cıkınca mutlu olduk. Bu güzel yazınızda bize de yer verdiğiniz için cidden çok ama çok teşekkür ederiz. Bu arada logolarımızı da eklemişsiniz çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. harika bloglar bir çoğuyla diyaloğum var ve severek takip ediyorum

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel birçok blogger arkadaşımızdan bahsetmissiniz.Bazılarını tanıyorum bilmediklerime ise uğrayacağım😊

    YanıtlaSil
  5. Canım şu site sorunu bende de oldu.Inan yazma hevesim kırıldı.. Birinin işini bozan insanların eline ne geçiyor da böyle işler yapıyorlar anlamış degilim

    YanıtlaSil
  6. Bloguma yer verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Tüm blogger arkadaşlara Sevgiler & Başarılar 😇

    YanıtlaSil
  7. Hangi blogları takip etmeliyim yazısında bize de yer verdiğiniz teşekkür ederiz Şafak Hanım. Dert anaları olarak kısa zamanda güzel başarılar kazandık. Tabii bunda sizlerin desteklerinin de rolü çok büyük. İyi ki tanıdık sizleri. Yaşasın blogger dayanışması diyelim. Sağ olun var olun. Kaleminize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Şafak Hanım, "Hangi blogları takip etmeliyim" paylaşımınızda birbirinden değerli bloglar içinde Shoepera'yı da görmek beni çok mutlu etti. Hepinizle Bloggerlar Paylaşıyor Grubu'nda tanıştığım için bu grubun yeri çok ayrı. El birliğiyle blog camiasını büyüteceğimize çok inanıyorum. Paylaşma ve dayanışma duygusu hepimizi çok motive ediyor. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  9. Bir daha ki yazınıza konuk olmak isterim :)

    YanıtlaSil
  10. Şafak Hanım bloğuma yer verdiğiniz için teşekkürler. Blog maceranızda başarılar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Güzel bir grup. Pozitif olarak daha da büyür inşallah.

    YanıtlaSil
  12. Bir dahaki yazına misafir olmak isterim. Güzelsözler blogum var edebi yazıyorum. İlgine şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  13. Hepsi zevkle takip ettiğimiz bir birinden kıymetli bloglar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  14. yine de bi çay aşkı görür müyüm diye heyecanla baktım:)))

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...