15 Eki 2019

Back to Business Party” iş dünyasını buluşturdu



Radisson Blu Hotel Vadistanbul’de “Back to Business Party” düzenlendi

“Back to Business Party” iş dünyasını buluşturdu

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesindeki Radisson Blu Hotel Vadistanbul, 9 Ekim 2019 Çarşamba günü düzenlediği “Back to Business Party” organizasyonunda iş dünyasını buluşturdu.
Sektörün önde gelen MICE acentaları ve kurumsal müşterilerin katıldığı etkinliğe yoğun bir katılım gerçekleşti. İş dünyası, İstanbul 12 orkestrasının birbirinden güzel şarkıları ve eşsiz sokak lezzetleri eşliğinde unutulmayacak bir gece yaşadılar. Sosyal medyada en çok post yapan misafirler, sürpriz hediyeler kazandılar. Ayrıca yapılan çekilişte, konaklama ve SPA gibi hediyeler sahiplerini buldu.

Artaş Grubu konuklarını ağırladı, pazara ilişkin görüş alışverişinde bulundu

Organizasyon sırasında, Artaş Grubu Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, Radisson Blu Vadistanbul Genel Müdürü Fercan Başkan, Radisson Residences Vadistanbul Genel Müdürü Nihan Sıcakkanlı, Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul Genel Müdürü Ercan Yılmaz, BW PLUS The President Hotel Genel Müdürü Atacan Yücel, BW Citadel Hotel Genel Müdürü Fevzi Erdoğan, Radisson Blu Vadistanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Mohammed Abukaraki, Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul Satış ve Pazarlama Müdürü Türker Subaşı, Radisson Residences Vadistanbul Satış Müdürü Oğuz Günal başta olmak üzere Artaş Grubu bünyesindeki otellerin yöneticileri, toplantıya katılan acentaların ve kurumsal firmaların yetkilileri ile  pazara ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Eylül ayı itibariyle kongre ve toplantı organizasyonlarında artış yaşanıyor

Eylül ayından itibaren toplantı organizasyonları trafiği açısından hareketli günlerin yaşandığını kaydeden Radisson Blu Vadistanbul Genel Müdürü Fercan Başkan, şunları söyledi:
“Eylül ayı ile birlikte iş dünyasının toplantı organizasyonları büyük ivme kazandı. Toplantı salonlarımızın kullanımı açısından, yaz aylarına göre, %70 artış bulunuyor. Çok uluslu global şirketlerin toplantılarına ev sahipliği yapıyoruz. Portekiz, İspanya, Fransa, Güney Afrika, Azerbaycan, Rusya gibi birçok ülkeden gelen toplantı turistlerini misafir ediyoruz. Özellikle son dönemlerde, Orta Avrupa ülkelerinden toplantı için gelen konuk sayısında ciddi bir artış gözleniyor. Geçtiğimiz yıllarda daralan bu pazarların yeniden ivme kazanması, toplantı ve kongre turizmi açısından gelecek vadediyor” dedi.

Yerli ve yabancı misafirlerden yoğun talep alıyor

Alışveriş, şehir turu, havaalanları ve şehrin iş merkezlerine kolayca ulaşım sağlayan Radisson Blu Hotel Vadistanbul, yerli ve yabancı misafirlerinden yoğun talep alıyor. Şehir veya orman manzarasında 193 odası bulunan otelin, standart odaları 32 metrekare olurken, suit odaları 55 ile 70 metrekare arasında değişiyor. Presidential Suite ise 203 metrekare. Odalarda, kasa, TV üzerinde ekran yansıtma, minibar, çay ve kahve ürünleri olan karşılama tepsisi, su ısıtıcısı ve otel genelinde ücretsiz yüksek hızlı wi-fi internet bağlantısı bulunuyor. Radisson Blu Hotel Vadistanbul’da, 2 kişiden 730 kişiye kadar her türlü etkinliği unutulmaz kılacak, son teknolojik teknik ekipmanlarla donatılmış gün ışığı alan 7 benzersiz toplantı salonu ve balo salonları mevcuttur.
Ayrıca, Spor Salonu SPA & Fitness Merkezi alanında en iyilerinden birisidir. Son teknoloji ekipmana sahip fitness alanı bulunuyor. Özel donanımlı masaj odalarında, İsveç masajı, Sıcak taş masajı, Geleneksel bali masajı, Refleksoloji masajı, Aromaterapi masajı, Spor masajı, Anti Selülit masajı, Shiatsu, Derin doku masajı gibi masajlar bulunuyor ve deneyimli masözler hizmet veriyor. Isıtmalı kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, buhar banyosu, vadi manzaralı saunaları ve kişisel tercihlere göre şekillenen bakım programları mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...