2 Nis 2014

TAVSİYE EVİNDE VİTRA RİMEX ETKİNLİĞİ #RimexVitra

Merhaba,

Birkaç gündür seçime kilitlenmiş durumdayım. Yazmak istediğim bir çok konu olmasına rağmen elim bir türlü gitmiyor. Psikopata bağlamış vaziyette, Halk tv seyredip, nette son durumları okuyorum :)

Ama olmaz di mi? Hayat devam ediyor. O zaman size bu hafta sonu katıldığım etkinliklerden birinden bahsedeyim.

Cumartesi günü, çocukları sevgili kocama bırakıp Tavsiye Evinin yolunu tuttum. Gerçekten çok güzel bir gün geçirdim. Gerçek bir ev gibi olan Tavsiye evinde, sohbet etmek çok güzeldi.

İki etkinliğe katıldım. Sanırım Tavsiye evinde en uzun süre kalan Melek ünvanını hak ettim :)

İlk etkinliğimiz Vitra etkinliğiydi. Vitra yepyeni bir klozet piyasaya sürmüş. Orada yakından görme imkanımız da oldu.

Bu klozette, bir çok kadının korkulu rüyası olan, nasıl daha iyi temizlerim diye kendini paraladığı kanallar yok. Hani şu, suyun aktığı ve dar olduğu için temizlenemeyen bölge. Kanalsız sistem şu an için 7 üründe mevcut.

Vitra Rimex hakkında yapılan araştırmalarda, diğer klozetlere göre %95 oranında daha fazla hijyen sağladığı ispatlanmış. Her banyoya uyum sağlayabiliyor. Ayrıca düşünüldüğü kadar pahalı bir ürün de değil. Fiyat aralığı 400 ila 600 TL arasında.

Ayrıca arkada içine temizlik malzemesi konulan Vitra-fresh sistemi denilen bir hazne var. Bu hazne şu an 2 modelde uygulanabiliyor.

Ama ek özellikler isterseniz, kampanyalı fiyatı 1299 Tl. Bu ek özellikler ise, Metropol serisinde uygulanabiliyor.  Kanalsız sistem, sıcak ve soğuk suyun karıştırılabilmesi, Vitra -fresh sistemi.

Ayrıntıları Vitra yetkili satıcılarından öğrenebilirsiniz. İşte o günden bazı kareler.





Bize hijyen meleği sertifikası bile verdiler :)




Sevgilerimle
Şafak

Not: Resimler Tavsiye Evi Facebook sayfasından alınmıştır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...