27 Eyl 2014

NİNJA KAPLUMBAĞA KOSTÜMÜ YAPIMI

Merhaba,

Bu gece eski resimlere bakarken geçen sene anaokulu için eşimin yaptığı ninja kıyafet gözüme çarptı ve sizlerle paylaşmak istedim.

Malum, ana okullarında zaman zaman çocuklar eğlensin diye kıyafet baloları yapılıyor. Kimi polis, kimi prenses, kimi hemşire oluyor. Kıyafetlerde bir kaç saat giymek için oldukça pahalı. Bu sene olan seneye olmuyor. Çocuklarda zaman zaman değişik bir şey giymek istiyorlar. Ben de verilen paraya acıyorum ;)

Geçen yıl Ege Ninja Kaplumbağa olacağım diye tutturunca ne yapsak ne etsek diye kara kara düşünmeye başladık. Özel bir kıyafet diktirmek gereksiz geldi açıkçası. Eşimle kafa kafaya verip proje ürettik. Hem de evdeki kıyafet ve malzemelerle yaptığımız kostüm bizimkinin çok hoşuna gitti.

İncelikle evdeki yeşil pantolonunun üzerine her zaman giyebileceği yeşil bir hırka alarak işe başladık. Ardından evdeki kartonlardan kaplumbağanın kabuğunu kestik, boyadık ve o hırkaya tutturduk.

Yine evdeki kartonlardan bir kılıç tasarladı eşim ve kılıcı parlak kağıtla kapladı. Yine evdeki kemerlerden birini kullanarak kemerin kını yaptık.

Kartondan göz bantı kestik ve kırmızılı kaplumbağa olmak istediği için kırmızı bir kumaşla kapladık. Alın size göz bantı .




Sizce nasıl olmuş? 

Dilerseniz sizde evdeki malzemelerden böyle bir kostüm hazırlayabilirsiniz. Hem paranız cebinizde kalır hem de çocuğunuza güzel bir anı olur.

Sevgilerimle

Şafak


2 yorum:

  1. Oglumda su gunlerde ninja kostumu diye tutturdu.Bende kendim ne yapabilirim diye dusunurken sizin paylasiminiz baya faydali oldu.Elinize saglik..Cok yaratici olmus.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) Sizin resimleri de beklerim. safakkrdnz@gmail.com'a mail atarsanız buraya eklerim :)
      Sevgiler

      Sil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...