29 Eyl 2014

NUXE HUILE PRODIGIUSE ÇOK AMAÇLI KURU YAĞ


Merhaba,

Garden Event blogger buluşmasında bize hediye edilen ürünlerden Nuxe huile Prodgiuse çok amaçlı kuru yağı ilk gördüğümde oje zannettim :) Lütfen cahilliğimle dalga geçmeyin. Kapağını bir açtım, aaa fırçası yok. Burnuma götürüp kokladım, süper güzel bir koku. Acaba parfüm mü dedim, olmadı google amcaya soralım dedim.

Meğerse %98,8 gibi yüksek oranda doğallığa sahip, yüz, vücut ve saçlarda kullanılan bir kuru yağmış. İsterseniz banyo sırasında suya katarak da kullanabiliyorsunuz.

İçeriğinde, fındık yağı, tatlı badem, macadamia bitkisi, sarı kantaron , hodan yağı, kamelya bitkisi bulunmakta. Bu nedenle oldukça doğal bir ürün. Ayrıca içeriğindeki E vitamini sayesinde cilt için oldukça besleyici. Öyle ki dünyada 6 saniyede bir satıldığını okuyunca çok da şaşırmadım.

Ürünün bir sade çeşiti bir de pırıltılısı var. Pırıltılısını gece dışarı çıkarken çok rahat kullanabilirsiniz.

Bu cilde yedirilmeden önceki hali


Bu da cilde yayıldıktan sonraki hali


Gerçekten çok çabuk kuruyor ve cildinizde yağlı bir tabaka bırakmıyor. Kokusu ve yumuşaklığı uzun süre devam ediyor.

Bir çok eczanede ve online satış mağazasında satılan bir ürün. Bu nedenle kolaylıkla bulabilirsiniz. 50 ml ve 100 ml olarak satılıyor. 50 ml olanın ortalama fiyatı 50 TL ile 65 TL arasında değişiyor.

Özellikle kışa yaklaştığımız şu dönemde denemenizi tavsiye ediyorum. Malım kışın su tüketimimiz azalıyor. Soğuk cildimizi kurutup yıpratıyor. Kullandığınızda vazgeçemeyeceksiniz.

Sevgilerimle

Şafak




3 yorum:

  1. Merak ettiğim bir ürün paylaşım için teşekkürler

    Bloguma beklerim sevgilerimle

    blogkizsalseyler.blogspot.com

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...