25 Şub 2015

BİR TEK BANA OLMAZ, GÖNLÜM SANA KAPAK OLSUN İSTİYOR

Merhaba,

Kişiye özel ürünleri her zaman çok sevmişimdir. Dünyada bir eşi daha olmayan bir şeyin sadece sende olması insanın gönlünü okşuyor.

Doğum günümde eşim bana hediye olarak yeni bir cep telefonu aldı. Yok yok o değil dünyada bir eşi daha olmayan şey :) Tamamen kendi tasarladığım kapağı.

Sana Kapak Olsun, bir çoğumuzun bazen öfkeyle bazen neşe ile söylediği bir cümle. Cep telefonuma kapak bakarken bu isimli bir firma ile karşılaştığımda çok hoşuma gitti çünkü ben bu cümleyi sık kullanırım.

Sana Kapak Olsun firmasının web sayfasına girdiğimde, hazır ürünlerden seçebileceğim gibi, tamamen kendi tasarımım olan bir kapak sahibi olabileceğimi görünce çok sevindim. Tasarlama aşaması benim için çok keyifliydi. Dünyada eşi benzeri olmayan yani tamamen bana ait olan oğullarımın resmini koymak aklıma gelen tek şeydi. Birazda içimdeki duyguları katınca kapak bence bir harika oldu. Peki ya sizce?



Sana Kapak Olsun ile tasarıladığınız kapaklar, UV dijital baskı olarak kapak üzerine direkt olarak basılıyormuş ve 1440 dpi baskı ile tüm detaylar çok canlı ve etkileyici bir şekilde ortaya çıkıyor gerçekten. Peki bu UV özelliği ne, ne işe yarar? Bu özellik sayesinde güneşte solma gibi bir sorun yaşanmıyor ve ter ve su bazlı sıvılardan zarar görmüyor ürününüz.

Telefon kapağının sert plastik malzemeden üretilmesi de ayrı bir olumluluk . Telefonunuzu darbe ve çiziklerden korumayı sağlıyor. Kapağı taktığımda anladım ki, tarasım yaparken marka ve modeli seçerek Kamera, şarj alanı ve kumanda butonlarına tam uyumlu olmasını sağlıyorsunuz. Takıp çıkarılması da çok kolay.


Sana kapak olsun web sitesinde siparişten 5 gün sonra elinize geçeceği uyarısı olmasına karşın benim sadece   günde elime geçti. İçine koydukları özel kutu sayesinde de hiç bir sorun ile karşılaşmaması da artı bir puan oldu firma için.

8 markanın bütün modelleri için sipariş verebiliyorsunuz. Kendiniz için kullanabilirsiniz, sevdiğiniz birine özel bir hediye yaptırabilirsiniz. Çok da beğenileceğine eminim. mesela hangi kadın ya da erkek, sevdiğinin telefonunda kendi resmini görmek istemez ki.

Hem belli olmaz bakarsınız bir kaç ay sonra size de küçük bir sürprizim olabilir. O da benden size kapak olur :)

Sevgiler

Şafak



7 yorum:

  1. Biz anneler kendimize ait tasarım bile yapamıyoruz benim gibi sende çocuklarını yanından ayırmıyorsun :) İyi günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma canım:) bir sonrakini kendime özel yaptırıcam ama öyle karar verdim.

      Sil
  2. Merhaba, bloğunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...