25 Şub 2015

NAIL TRICK PEEL OFF - DİKKAT SÜRÜP SOYMAK BAĞIMLILIK YARATABİLİR

Merhaba,

Çocuklar doğmadan önce uzun genelde de kırmızı ojeli tırnaklarım vardı. Çok da mutluyduk onlarla. Gözüm gibi bakardım, onlarda beni hiç yarı yolda bırakmazdı. Ancak ilk hamileliğimden itibaren önce ojelere veda ettim sonra da tırnaklara. 

O dönemde kimyasal hiç bir şeyi vücuduma sokmamaya kararlıydım. Sonrasında da çocuğa zararlı olur mu düşüncesi ile uzak durdum. Tam tekrar kavuşacaktık ki, Efe Deniz geldi bizde mecburen yeniden vedalaştık.




Keşke bugün bana gelen paketi o zaman da hayatıma girseymiş. Ben bu gün benim için yepyeni bir ürünle tanıştım. Nail Trick Peel Off asetonsuz çıkan oje.




Nail Trick Peel Off Asetonsuz ojeyi hamileler ve illa da süreceğim diyen minikler korkmadan kullanabilir çünkü su bazlıymış. Sentetik bazlı olmadığı için de aseton ya da oje çıkarıcı gerektirmiyor. Elinizden soyarak çıkartıyorsunuz. Soyma işlemi öyle tırnaklarını yıpratıcı bir işlem de değil. Hafifçe tırnaklarınızdan tırnağınızın ucuyla itmeniz yeterli oluyor.




Genelde tek kat sürmek bile yeterli olabiliyor. 2 dakika gibi kısa bir sürede kuruduğu içinde son dakikaya bile kalsanız sürmeden çıkmanıza gerek yok. Sürüldükten sonra üzerinize ya da her hangi bir yere bulaşma tehlikesi mevcut değil.

Renkli oje kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, Nail Trick Top Coat - Kalıcılık Arttırıcı ve Parlatıcıyı tek başına da kullanabilirsiniz. Renkli olmaktan hoşlananlar içinse 11 renk çeşidi var. Yine renkli ojenizin üzerine Top Coat uygulayarak kalıcılığını daha da arttırabilirsiniz.



Nail Trick Pell Off  web sitesine girdiğinizde altta alışveriş kısmına tıkladığınızda karşınıza çıkan sayfada renkleri daha yakından inceleyebilir, üzerine tıklayarak satın alabilirsiniz. 



Eğer tırnağınızda aseton ile çıkan normal/kimyasal bir oje varsa, bu ojeyi siler silmez Nail Trick’i uygulamamalıymışız. Asetonun tırnak yüzeyindeki etkisi 1-2 saat devam ettiği için ojenin soyulma performansını azaltabiliyormuş. Bu durumda firma kahve içtiğiniz kupanızı elinizde yıkamanızı, vs. tavsiye ediyor, ya da sabun ile ellerinizi ve tırnaklarınızı iyice yıkayarak asetonun etkisini azaltmanızı öneriyorlar.

Peki siz daha önce hiç bu ürünü denediniz mi? Memnun kaldınız mı? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Sevgilerimle,

Şafak






9 yorum:

  1. Çok beğendim anlattıklarını. Biliyorsun tırnaklara ojelere de düşkünüm ama instagramda da yazdığım gibi parmağına uhu sürüp sonra soyan çocuklardık biz:)
    Bilgi için teşekkürler hemen tıklıyorum siteyi.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel. Ama 9 tl bence paha. 1az vakit keçsin buralarda da olacağına eminim. Ve 1az ucuz . Ama çol beyendim. Kızım beni öldürüyor oje oje.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle çocuğunuza kullanacaksanız daha az paraya zararlı bir şey almamanızı öneririmç
      Sevgiler

      Sil
  3. Harika bende tırnaklarıma küstüm kırılıyorlar diye yaklaşık 1 aydır sürmüyorum denemek lazım bağımlılık olayını sevdim can sıkıntısına iyi gelebilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) hem süslenmeye hem can sıkıntısına bir bir yapmalılar sloganını öylyse

      Sil
  4. Çok güzelmiş ürünün niteliklerine bakınca fiyatı da çok değilmiş üstelik.

    YanıtlaSil
  5. Allahh'ımmmm renklerin güzelliğine bakkkk!!!
    Veee ben asetondan nefret eden biri olaraktan çok sevdim bu ürünleriiii.
    ilk fırsatta alırımmm sanırım :)

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...