4 Mar 2015

40 METREKARE ALMANYA


Merhaba,

Biraz önce bir film seyrettim, üzerinde hiç konuşmayacağım. Nasıl bir şeydi o öyle. Korku filmi gibi sanki, bildiğin kabus...



Kadınlar her yerde yalnız, her yerde ezilen... Of ama off, içim daraldı resmen. Bir dönem gerçekten yaşanmışmıdır böyle hikayeler acaba. 

Merak ederseniz "40 metre kare Almanya" diye aratın youtube da çıkıyor. Ama söyleyeyim çok sıkıcı ve korkunç bence. Niye mi paylaştım, çünkü şu an şok olmuş haldeyim :)



Sevgiler

Şafak

2 yorum:

  1. çok eski bir filmdir bu. ben de ilk izlediğimde uzun süre etkisinde kalmıştım. ne yazık ki filmde anlatılanlar almanyaya giden ilk kuşakta gerçekten yaşanmış olaylardan derlenmiş diye okumuştum bir yerde. çok etkileyici ve insanı şoka sokan bir filmdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir yazı hazırlarken karşılaştım filmle. Gerçekten çok üzücü böyle şeyler yaşamak. Yabancı ülkede yaşamak süper falan diyorlar ama bence değil. Kendi ülkende yaşamak gibisi yok. Hep ülkemde gözlerimi kapamak için dua ediyorum.
      sevgiler

      Sil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...