16 Nis 2015

ÇOCUKLAR HEPİMİZİN EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ DESTEKLEME DERNEĞİ KERMES DÜZENLİYOR


Merhaba,

Hafta içi Çocuklar Hepimizin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Derneği ile ilgili bir mail aldım. Onu sizlerle paylaşmak istiyorum. Dernek İznik'de kurulmuş. Henüz çok yeni olduğundan ve tanınmak istediğinden  çalışmalarını hızlandırabilmek, daha çok çocuğa yardım edebilmek adına Kadıköy Belediyesinden kermes için izin almışlar. 3 Mayıs günü Fenerbahçe Parkın'da kurulacak kermesde firmalara yer kiralayacaklar.  Bağış makbuzu karşılığı firmalar dilerlerse stant açarak ürün satışı yapabilecekler veya firma tanıtımı yapacaklar.

Şimdi sizleri basın bülteni ile baş başa bırakıyorum.



  
ÇOCUKLAR HEPİMİZİN
EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ DESTEKLEME DERNEĞİ
BASIN BÜLTENİ



Çocuklar Hepimizin Eğitimi ve Öğretimi Destekleme Derneği, eğitim bursu verecekleri çocuklar yararına 3 Mayıs 2015 pazar günü  Fenerbahçe’de saat 10:30-19:00 aralığında bir kermes düzenleyecektir.

BU YIL ANNENİZE HEDİYE EDECEĞİNİZ “MUTLULUK” BİR ÇOCUĞUMUZUN BAŞARISI OLSUN.


2014 Ekim ayında faaliyete geçen dernek, İznik merkezli olarak kurulmuştur ve  “İznik'te bir çocuğum var, okuyacak” projesi kapsamında çalışmalarını yürütmektedir. Bu kapsamda  öğrencilere ulaşarak,  maddi destek sağlamanın yanısıra çocukların sosyal gelişimine katkıda bulunacak çalışmalar planlayarak hayata geçirmeyi, öğrencilerin öğrenim hayatlarına dokunarak, onların geleceklerini kurmaya yardımcı olmayı hedeflemektedir.  Ayrıca dernek İznik ‘in  Osmanlı ve Hristiyan Dünyasının Kültür Miraslarından biri olması nedeniyle, iznik’li çocuklar üzerinden yapılacak her türlü faaliyetin İznik ve çevresindeki kültürü de geleceğe taşımak olduğunun bilincinde olarak çalışmalarını yürütmektedir.

Çocuklar Hepimizin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri olarak
 ihtiyaç sahibi öğrencilerimize katkı sağlamak amacıyla 3 Mayıs'ta gerçekleştireceğimiz kermeste  bizlere destek verecek tüm eğitim gönüllülerine şimdiden teşekkür ediyoruz.   “Anneler Günü Hediyesini” standımızdan alan eğitim gönüllülerinin  annelerine verecekleri “mutluluk”  aynı zamanda bir çocuğumuzun ışığı olacaktır.
Tüm Annelerimizin Anneler gününü kutluyoruz.

Doç.Dr. Şermin Tetik
Başkan

Dernek Yönetim Kurulu Adına

Bu bir basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...