29 Nis 2015

NİHAN VE ŞAFAKLA 23 NİSAN ETKİNLİĞİ SPONSORLARIMIZ -1


Merhaba,

Bugün etkinlik sponsorlarımız ve ürünlerini inceleyelim istiyorum. Alfabatik sıra ile paylaşacağım. Sizi  daha fazla merakta bırakmadan resimleri ile başbaşa bırakıyorum :)


Anavarza Bal    hem bizlere hemde çocuklar için tüp ballarından yollamıştı. Bu resimde göremezsiniz çünkü benimkiler hemen yedi, resim çekmeye bile fırsat bulamadım :)



                    
Arişte Peynir  çocuklara peyniri sevdirmenin yeni bir yolunu bulmuş Hayvan figürleri olan kaşar peynirler üretmiş onları çubuğa takıp masaya koyuyorsunuz. O benim olsun bu senin derken bitiriyorlar :)


Bebak bir çoğumuzun tanıdığı ve sevdiği bir marka. özellikle acıbadem kremleri bir çok kadının vaz geçemediği bir ürün. Çocuklarımız yazın güneşte zarar görmesinler diye, güneşten koruyucu bakım kremi ve güneş sprayi yollamışlar. Çok teşekkür ediyoruz.


Bikbiks Kitchen çoçuklarımızla çok keyifli bir etkinlik yaptı. Birlikte kurabiye atölyesinde kurabiyeler yaptılar, bize de ikram ettiler.






Bonex Türkiye Densed Dış Ticaret aslında her evin ihtiyacı duyulan bir ürün ile birlikteydi. Küçük çaplı yangınları 5 sn. içinde üzerine dökerek söndürebileceğiniz bu ürün Japonya'da ödül almış.


Chupa Chups bir çoğumuzun özellikle lolipop şekerleri ile tanıdığımız bir marka. Yeni üretime başladıkları içi meyve suyu dolgulu jelibonları ilk biz ve çocuklarımız denedi. Normal şartlarda ben jelibon tüketen ve tükettiren biri değilimdir ancak çocuklar benimle de paylaşmak zorunda kaldılar :)


Dalin uzun yıllardır güvenle kullandığım bir marka. Bu etkinlikte bizi yalnız bırakmadıkları için çok mutluyum. Çocuklarımda güvenle kullandığım bu markada bebek yağını daha önce denememiştim. Deneyimlerimi sizlerle de paylaşacağım.


Dermecto firması bize o gün Dermecto Ectoin krem hakkında kısa bir sunum yaptı. Bu krem Egzama ve kuru ciltler için üretilmiş özel bir ürün. Kortizonlu olmaması en büyük özelliği. Aşırı kuru ciltlerde bile pullanma yapmadığı için güvenle kullanılıyormuş. Medical bir ürün olduğu için tabi ki hediye edilmedi ama elleri boş gelmemiş, çocuklarımıza hayvan figürlü maskeler bizlere de yine onlara ait bir markanın güzellik ürünlerinden hediye ettiler.

Dermokil  hem bizleri hem de çocukları unutmamış. Çocuklarımıza bebek şampuanı bizlere de el kremi ve kil maskesi göndermiş.


Duru Bulgur bir çok ev hanımı tarafından sevilen ve güvenle kullanılan bir marka. Bizim evde de Duru ürünleri sık kullanılır. Değişik tatlarla bir süredir sofraları süslüyorlar. Bulgura farklı bir lezzet vermişler.

DüşYeri hayatımıza Pepee karakteri ile girdi. Şimdi Leliko, Ayas, çocuk dergileri, çocuk ürünleri ile hayatımızda olmaya devam ediyorlar. Çocuklarımıza da dergilerinden gönderdiler.


Edu Kids çocukların gelişimine oldukça faydalı oyun kartları ile bizimleydi. Görsel öğrenme ocuklarda çok hızlı ve mutlaka tavsiye ediyorum. Her çocuğun yaşına uygun ürünler göndermiş olmaları da çok nazik bir davranıştı.


Era Kolejleri o günü bizler için oldukça eğlenceli bir hale getirdi, Sunum yaptılar, annelerle sohbet ettiler onlara hareketler ve deneyler yaptırdılar. Çocuklarımız için palyaço getirdiler, yüz boyama yaptırdılar, eğlenceli saatler geçirmelerine destek oldular. 










GD Kitap Dağıtım etkinliğimizde hediye edilen kitaplar öyle çok sevildi ki, çocuklar vazgeçemiyorlar. Yaşlara göre gönderdiği hediyeler ile ilgili neredeyse hergün paylaşım yapılıyor ve çocukların o resimlerini gördükçe çok seviniyorum.

Gratis Splat diş macunları ile bizlerleydi. Çocuklarımız için de ayrıca yutulması durumunda sorun yaratmayacak bio -active diş macunlarından göndermişlerdi.



Hacıbekir1777 evet yanlış okumadınız. 1977 yılından beri şekerleme dünyasındaki yerini koruyor. Tattığınızda zaten bunu hak ettiğini de görüyorsunuz. 




Hommadeİstanbul çocuklarımız için özel kurabiyeler gönderdiler. Rengarenk masalarımızı süsledi.



Kliksa.com etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımızdan dı. Hem çocuklar hem de anneler için ayrı ayrı hediyeler hazırlamışlardı.



Knorr bizler çin geniş ürün yelpazesi ile paket hazırlamıştı. Yaptıkça instagram adresimde mutlaka göreceksiniz :)



Kozmobio mis kokulu sabun ve deneme ürünleriyle bizlerleydi.



Lav çocuklarımız için angry birds bardaklarından birer set yollamış. Bugün hangisi renk ile içsek diye düşünüyoruz.


Luna Organizasyon etkinliğimizde blogger arkadaşlarımıza aileleri ile kullanacakları Torium Snowpark ve İstanbul Akvaryum gezileri organize etti. Etkinliğimiz sadece bir gün değil bir kaç gün kutlandı :)



Medicana Sağlık Grubu ve Mediprocenter Her çocuk için kullanılacak check-up paketi hediye etti ve o gün yine elleri boş gelmemişti. Çocuklar ve annelere hediye getirdiler.




Meyve Sepeti etkinliğimize meyve ve keklerden oluşan sepetleri ile renk kattı.



Mollers Omega çocukların bağışıklık sitemi için çok önemli olan Omega3 desteği ile yanımızdaydı.



Muzipo Kids Bahçelievler etkinlik mekan sponsorumuzdu. Eğitmenlerinin çok iyi olduğunu bir önceki postumda belirtmiştim. Lokasyon ve mekan yerleşimi olarak çok güzel bir yer.



Nail Trick asetonsuz çıkan ojelerinden gönderdi annelerimize. Ürün ile ilgili daha önceden paylaştıım detaylı yazıyı buradan okuyabilirsiniz.




Narkutu dönüşümlü kağıttan yapılmış olan ajandaları ve takvimleri ile bizlerleydi.



Nasorinse (Abfen Farma) sadece burun tıkanıklığına değil aynı zamanda geniz akıntısına, kronik öksürüğe neden olan burun ve sinüs hastalıklarına da iyi gelen bir ürün. 




Bu günlük bu kadar yeter :) Önümüzdeki yazıda diğer sponsorlarımızı ve ürünlerini tanıtmaya devam edeceğim. Sponsorlarımızın her birine ayrı ayrı huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İyi ki bizlerleydiler.

Sevgiler

Şafak

6 yorum:

  1. Bol keyifli bol sponsorlu bir etkinlik olmuş canım,güle güle kullanın.Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz. Hediyelerin için ayrıca teşekkürler, sevgiler

      Sil
  2. Güzel bir etkinlikti canım emekleriniz için çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  3. Şafak'cığım çok keyifli bir etkinlikti..Her şey için çok teşekkür ederiz..Emeklerinize sağlık..

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...