3 Kas 2015

Hayatın tek düzeliğinden kaçmak için FORESTANBUL



Hepimizin hayatın tekdüzeliğine sıkışıp kaldığı,kabuğunu kırmak istediği ve adrenalinin kanında hızla akması gerektiğini hissettiği anlar vardır ya..İşte tam o andaysanız Forestanbul tam size göre.. Forestanbul, 65 dönüm arazide kurulmuş, Türkiye'nin en büyük açık alan macera ve etkinlik parkı..

Dev ağaçların gölgesinde, Türkiye’nin en büyük macera parkında, şehrin stresinden, karmaşasından bir nebze uzaklaşarak, doğa ile uyum içerisinde spor yapma ve eğlenmenin tadını çıkarmak için, ailece vakit geçirebileceğiniz ender alanlardan biri burası..

Gökyüzüne kadar çıkabileceğiniz salıncaklar, uzun zor tırmanma duvarları, serbest atlayış oyunları, sadece yetişkinler için değil,çocuklar içinde yapılıyor ve her yaş grubunun kaliteli zaman geçirebileceği bir ihtiyacı karşılıyor.

Bireysel aktivitelerin yanı sıra takım oyunlarının da yapıldığı farklı deneyimler yaşatan Forestanbul'da en favori alan Oryantiring. 1 ila 6 saat arasında 10 kişilik ekiple oynanan oyun; 200.000 metrekare ormanlık alan içerisinde, ağaçların arasında, gizlenen hedefleri, harita ve pusula yardımıyla bulmaya çalışılan eğlenceli bir oyun. Takım olmayı,ekip ruhunu sağlayan müthiş bir deneyim.




Bu dev macera alanı içinde yer alan Paintball, Tırmanma Duvarı, Dev Salıncak, Serbest Atlayış gibi bölümlerde son derece heyecan verici..


Şimdi standart aktivitelerinizin dışına çıkmanın tam zamanı.. Her hafta sonu yaptığınız ritüellerinizin dışına çıkın ve sınırlarınızı zorlayın.. Forestanbul ile yepyeni  bir deneyim sizi bekliyor. 





Forestanbul Nedir?

Türkiye'nin en büyük açık alan macera ve etkinlik parkı Forestanbul, İstanbul’un önemli eksiklerinden biri olan açık alan etkinlik ihtiyacına cevap verebilecek, her yaş grubundan insanların gün boyu kaliteli vakit geçirebileceği bir yer olarak hizmet vermek üzere misafirlerini ağırlamaya başladı.

65.000 malanı ile Türkiye’nin en büyük orman içi macera, dinlenme, etkinlik ve eğlence merkezi olan Forestanbul hem zengin içeriği hem de işletme modeli ve profesyonelliği sayesinde ziyaretçilerine şehrin stresinden, karmaşasından bir nebze uzaklaşarak, doğa ile uyum içerisinde spor yapma, dinlenme ve eğlenme fırsatı sunmaktadır.

Mekan ile ilgili detaylı yazım çok yakında Bloggerlar Paylaşıyor da yer alacak.


11 yorum:

  1. çok ilginç ve heyacanlı vallahi bende denemek isterim.Paylaşımlarınız için tşk ederim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) özellikle nisan -mayıs daha harika olur diye düşünüyorum
      sevgiler

      Sil
  2. Hıım merak ettim enteresan bir yer. Denemek isterim doğrusu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında çocuklar bayılır biliyormusun. atla - zıpla tam onlara göre :)
      sevgiler

      Sil
  3. Şehrin karmaşasından kaçıp eğlenip stres atmak için süper. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen. Hareketleri yapamasak bile (kendi adıma ) oturup birşeyler yemek içmek bile harika olur. Şehirden uzak ama şehirde
      sevgiler

      Sil
  4. Maceralı bir gün gerçirmek isteyenler için harika bir ortammış.Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. şirketimizin etkinliğinde gitmiştim özellikle erkekler için daha güzel bir yer bayanlar için biraz daha kısıtlı ama hoş bir yer ben puanlayacak olsam 10 üzerinden 7 verirdim .....şehirsellikten uzak olması güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi tam erkeklere göre :))) biz onlar kadar gözü kara olamıyoruz pek
      sevgiler

      Sil
  6. Duyup merak ettiğim gitmek için kızımın biraz daha büyümesini beklediğim bir yer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende büyüğü götürmek istiyorum ama küçük de abisinden hiç bir konuda geri kalmamak istediğinden onu zaptetmek zor olacak :)
      teşekkürler
      sevgiler

      Sil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...