23 Ara 2015

Kliksa Blogger Buluşması 1


Merhaba,

Cumartesi benim için oldukça yoğun bir gündü. Sabahtan Kliksa.com un Yeni Sahra'daki yılbaşı brunchına davetliydim. Sabah erken saatteki buluşmaya gidebilmek için çok erken evden çıkmak zorunda kaldım. Uzun süredir mail ortamında tanımış olduğum insanlarla yüz yüze tanışmak için kaçırılmaz bir fırsattı benim için.

Kliksa.com blogger dostu bir firma. Neredeyse tüm etkinliklere katılıyor, kimseyi kırmıyor. Benimde ilk tanışmam 23 Nisanda ortak düzenlediğim etkinlikte olmuştu. Hem çocuklara hemde annelere güzel hediyeler göndermişti. O zaman ilk dikkatimi çeken şey, çocuklara ne uygun olur diye düşünerek, karşılıklı fikir alışverişi ile karar vermiştik. Hem de olayı sadece blogger bazında düşünmemiş, birden fazla çocuğu olan annelerin diğer çocuklarını da düşünerek çocuk sayısı kadar hediye göndermişti. İnce düşünen ve olayları insani yönden değerlendirerek sonuçlandıran firmaları seviyorum.

Neyse güne dönecek olursak, ben gittiğimde bir çok blogger arkadaşım gelmişti. Birlikte sohbet ederek kahvaltımızı tamamladık ardından da toplantı odasına geçtik.



Toplantıya kliksa.com 'un genel müdürü Nevgül hanımın konuşması ile başlandı. Hem kendini tanıttı hem de firma hakkında genel bilgiler verdi. Kliksa'da 250.000 den fazla ürün çeşidi varmış. Müşteri hizmetleri her konuda ve her mecrada, kendilerine iletilen sorun veya önerilerle ilgili mutlaka geri dönüş yapıyorlarmış.


Sonrasında Müşteri hizmetleri müdürü Julide hanım ve Kurumsal İletişim müdürü Kübra hanım bölümleri ile ilgili konuşmalar yaptılar. Srularımıza cevap verdiler. Hatta bir ara Kliksa ile ilgili 3 soru sordular ve en yakın cevabı veren 3 kişiye tablet hediyeleri oldu. Şanslılarından biri de bendim. Çok mutlu oldum diyebilirim :) Yeni tablet ileri ki günlerde duyuracağım yeni projemin adım adım adım harekete geçireleceği alet olacak. Belki kliksa bana şans getirir.


Bu güzel günden bu kareler hatıra kaldı bana.





Davet eden ve gelen herkese bu güzel gün için tekrar teşekkür ediyorum. Ogün bize sordukları bir soruyu bende size sormak istiyorum.

Zamanı unutun, imkansız bile görünse, bir online e-ticaret sitesinde bu da olsun dediğiniz neler var. Cevaplarınızı bekliyorum. 

Hepinize sevgiler

Şafak






4 yorum:

  1. Artık e-ticaret sitelerinde bulamadığımız ne kaldı ki? :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzel bir etkinik oldu. Seninle tanışmaktan ayrıca mutu oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende çok memnun oldum. tekrar görüşürüz inşallah. Sevgiler

      Sil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...