18 Şub 2016

Tamam Kabul Orta Yaşlıyım Artık

Merhabaaa,

Niye böyle bir başlık atmış ki demeyin. Bazı şeyler gerçek. Biz insanlar her ne kadar hissettiğim yaştayım desek de, gerçek olan bir vücut yaşı olayı var ortada. Bende geçtiğimiz cumartesi 42 'yi bitirip 43 den gün almaya başladım.

Bu sene doğum günüm bol sürprizli, beklemediğim insanlardan tebrikli geçti. Her ne kadar zaman zaman çekilmez biri olsam da güzel insanlar biriktirmişim hayatımda.

Hayatımın her devresinde, hayatıma giren iyi yada kötü olaylar yaşatan herkese teşekkür etmek istiyorum demek isterdim ama gönül el vermiyor :)

Güzellikler yaşatan herkese onlar için teşekkür ediyorum gerçekten iyi ki bir şekilde yollarımız kesişmiş.

Beni üzen herkese de diyorum ki; ben hesap tutmam, beddua etmem.  Allah'a bırakırım, o benden daha adil çünkü. Zaman içinde de görüyorum. Bazen bir dost sohbetinde, bazen bir sosyal medya paylaşımında.

Ay ne sıkıcı yazı oldu. Şu ana kadar okumaya dayandıysanız doğum günümde yaşadığım güzelliklerden bahsedeyim.


Öncelikle benim canım kocam beni bu sene çok şaşırttı. Doğum gününüm olduğu gün Fatma'nın etkinliğindeydim. Baktım bir iyi ki doğdun şarkısı çalıyor. Mekanda başka birileri de vardı, vaay dedim birinin daha doğum günüymüş. Amanınn pasta bana doğru geldi. Eşimin sürpriz yapacağını hiç düşünmemiştim. Tolga beyden denilince çok şaşırdım.


Ardından bir saat geçti hoop bir çiçekçi. O da eşimden ben tabi şok. Herkese de karanfil verdiler, yok artık dedim bunu da o yapmamıştır herhalde. Ama ondanmış :)


Çok duygulandım gerçekten. Akşam eve geldim. Hani yemek yeriz falan yapmışlardır bir şeyler. Tek yemek makarna :))) Dışarı çıkarız diye düşünmüş ama çok yorgun olduğum için olmadı.


Ama ne yapmışlar, canım Ege'mle pasta yapılmış benim için. Kekinden süslemesine hepsi onların eseri. Bir de üçünden hediyeler. E artık o gece ne kadar mutlu yattım siz tarif edin.

İyi ki varlar, iyi ki hayatımdalar. Her ne kadar zaman zaman bunalıyor, kendimi hiç bir şeye tam olarak yetişemiyor hissediyorsam da onlar olmasa hayat benim için çok boş olurdu.

Bu doğumgünümde ilk defa bu kadar tebrik aldım ayrıca. Bu da beni çok mutlu etti. Birilerinin sana zaman ayırması, seni değerli görmesi çok güzel. Yani resmen facebook iyi ki var :))

Hayat bize ne getirirse getirsin, ister sevinç ister üzüntü. Yaşamaya her daim değer.

Seneye bakalım neler olacak hayatımda. Tek istediğim, hak ettiğimi yaşamak....

Sevgiler
Şafak

18 yorum:

  1. Ben ilk kez yaşımdan çok memnunum.. Neden inan bilmiyorum. 40 yaş bende çok farklı şeyler hissettirdi. Eminim sende de öyle olmuştur.:) Çok güzel sürprizler olmuş, sen mutlu olmuşsun. Hele eşten gelen bir minik gülümseme bile bence bu dünyada bütün pastalara değer. Düşünmüş olması zaten harika bir şey. Bir de en güzel hediyelerin yanındaki o minik dev adamlar var ya bence onlar..
    Nice mutlu yaşlara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazım yarım kalmış..:)
      Bir de en güzel hediyelerin yanındaki o minik dev adamlar var ya bence onlar.. asıl hediye..

      Sil
  2. çok çok mutlu günlerin olsun inşallah valla 43 ü duyunca şaşırdım gerçekten hiç göstermiyorsun ;) eşinle çocuklarınla sevdiklerinle mutlu yaşların olsun

    YanıtlaSil
  3. Her senen birbirinden daha mukemmel geçsin çünkü sen buna degersin :)) iyi ki doğdun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim. Güzel duyguların için çok mutlu oldum
      sevgiler

      Sil
  4. Tekrardan mutlu yıllar.Hayatına güzellik katacak insanların daha da çoğalması dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  5. Tekrar mutlu yillar dilerim. Ne güzel sürprizler yapilmis. Ailelerimiz iyi ki varlar.

    YanıtlaSil
  6. Aynı yastaymisiz Şafak. Biraz bende çok yaşlandım diye düşünüyorum ama sonra başka hiç bir yerde hiç kimseyle olmak istemiyorum ki diyorum. Yani olmak istediğim yerde yaş alabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yaşlı değiliz orta yaşlıyız :)
      çok benzer tarafımız var galiba Kadriye

      Sil
  7. Önemli olan tek şey insanın sevdikleriyle birlikte mutlu olmasıdır, nice güzel yıllarınız olsun sizin de, sevgiyle...

    YanıtlaSil
  8. Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun.Yeni yaşınızda her gününüz doğum günü mutluluğunda geçsin...

    YanıtlaSil
  9. Şafak ablammmmm
    O kadar güzel ki kalbin tabi ki de güzellikler seninle olacak! (:
    Yeni yaşında da hep mutlu ol. Sürprizlerle dolu bir yıl geçir. <3

    Not: Allah aşkına 43 oldum deme şok geçiriyorum her defasında :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın. Güzel gözlerle bakıyorsun bana :)inşallah hepimiz mutlu bir yıl geçiririz.
      öpüyorum

      Sil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...