3 Mar 2016

Gizem Özdilli Canlı Yayında Botox Yaptırdı!



Sosyal yaşamın sevilen isimlerinden Filiz Merde ve ortağı Elif Angi sahipleri olduğu TERRA güzellik merkezinin 2. Şubesini Nişantaşı’nda verdikleri bir davetle açılışını gerçekleştirdi.



Cemiyet hayatının ve sanat camiasının hanımlarının yakın ilgi gösterdiği açılışta, güzellik ve zayıflama üzerine doktorlar tarafından birçok yararlı bilgi verildi. Davette, Oya Aydoğan ve Gizem Özdilli herkesi şaşırttı, öncelikle Oya Aydoğan’ın zayıflama terapisine girmesi ve doktorla şakalaşmaları herkesi güldürdü. Daha sonra ise sanatçılar arasında ilk defa kameralar önünde Seda Sayan’ın yaptığı Botox terapisi Gizem Özdilli tarafından 2. Kez tekrarlandı. Bugüne kadar hep yaptırmak istediğini bir türlü cesaret edemediğini söyleyen Özdilli “ Belki cesaret alırım o yüzden Seda Sayan’ ın yolunu izlemek istedim “ dedi.


Terapiye başlayana kadar korkudan avuçlarını sıkan ve titreyen Gizem Özdilli terapi başladıktan sonra rahatlayarak “ Korkulacak bir şey yokmuş aslında bu güne kadar boşuna kaçmışım yada böyle bir güzellik merkezine denk gelmemişim artık 10 yaş daha gençleştim altı ayda bir buradayım “ dedi. Davete Katılanlarla yakından ilgilenen Filiz Merde davet bitiminde de gelen konuklarını kapıya kadar uğurlamayı da ihmal etmedi.


*Basın Bültenidir

1 yorum:

  1. Botox ihtiyacım yok ama dudak kenarımdaki mimik çizgisi için minik bir dolgu lazım galiba.Yaş ilerledikçe bu uygulamalara olan ihtiyaç artıyor ne yazık ki ...

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...