7 Mar 2016

Pierre Cassi Erkek Giyim

Herkese merhaba,

Bugün sizlere sevgili Sosyal Annem Blogunun etkinliğinde gömlek hediye eden bir firmadan bahsetmek istiyorum.


Pierre Cassi sadece erkek giyim üzerine üretim yapan bir firma. %100 yerli sermaye ile 1970 yılında İstanbulda Hüseyin Ural tarafından kurulmuş.

Takım elbise, kravat, erkek çocuk takım elbiseleri, okul kıyafetleri, gömlek gibi tüm erkek giyimi ilgilendiren çeşitleri bulabilmek mümkün.


Firmanın kendi şubeleri olduğu gibi bayilik sistemi ile de çalışıyor. Bayilik yapmak isteyenler web sitesindeki iletişim bilgilerinden kendilerine ulaşabilirler. Firmanın web sitesine gitmek için Tık Tık


Bize hediye edilen gömlek şöyleydi. Ütü problemi yaşamadık. Ayrıca ben sadece eşimin yaka ve beden ölçüsünü vermiştim. Tam üstüne göre oldu. Bu da beden ölçülerinin sağlıklı olduğunu gösterdi.

Sevgilerimle

Şafak


6 yorum:

  1. Pierre Cassi markasını unutmayayım. Bizim delikanlı için lazım olacaktır. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Markanın tarzı tam eşime gore. Utu problemi olmama sina ise çok sevindim. Bahsettigin kadar kaliteli ise illaki ütü problemi olmalıydı:) ama olmamış....güzel günlerde kullansın...

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten güzel marka. Dikişleri de çok muntazam.

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...