3 Ağu 2016

Lipton Teatox programıyla kendinizi iyi hissedin!



Merhaba,

Geçtiğimiz günlerde bana gelen bir bilgi mailini sizlerle de paylaşmak istedim. Malum ince görünmek hepimizin ortak kaygısı :) Yeşil çayın oldukça faydalı olduğunu da bir çok yerde okuyoruz. Yeni ürünleri denemedim daha ama denediğimde sizlerle de blogumda ya da Bloggerlar Paylaşıyor da yazacağım.  Paket 7 günlük tüketim için oluşturulmuş. Hepsi Burada satış fiyatı, Kargo bedava 49.90 TL.



Lipton’un yeşil çay ve atıştırmalıklarından oluşan
7 günlük Teatox programıyla yenilenin


Lipton, yaz ortasında yenilenmek ve kendini iyi hissetmek isteyenler için 7 günlük bir Teatox programı sunuyor. Formuna özen gösterenler ve her tadımda hafifliği hissetmek isteyenler için hazırlanan Lipton 7 günlük Teatox paketleri; günde 3 öğün içilecek Lipton Yeşil Çayları ve çay keyfinize eşlik edecek, sadece 40 kaloriden oluşan lezzetli atıştırmalıklardan oluşuyor. Lipton Teatox paketleri, Eylül ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, hepsiburada.com’dan edinilebiliyor.

Lipton, ara öğünlerine özen göstererek kendini iyi hissetmek ve hafiflemek isteyenler için “Teatox Programı”nı başlattı. Hafif ve dengeli ara öğünler sunan Lipton’un 7 günlük Teatox paketleri, Lipton Yeşil Çaylar ve lezzetli atıştırmalıklardan oluşuyor. Teatox paketinde yer alan ve haftanın 7 günü, günde 3 öğün içilmesi önerilen yeşil çaylar, vücudun su dengesini korumaya yardımcı özelliği ile ön plana çıkıyor. Teatox paketinde yer alan yeşil çaylar; Yeşil çayın bütün zenginliklerini bir araya getiren lezzetiyle Lipton Sade Yeşil Çay, Yasemin çiçeğinin harika kokusu ve lezzetini yeşil çayla buluşturan Lipton Yaseminli Yeşil Çay ve %50 nane içeriği ile yeşil çaya ferahlık katan Lipton Moroccan Mint Yeşil Çay.

Lipton’un Teatox programına bu yıl ilk kez dahil edilen atıştırmalık barlar ise sadece 40 kaloriden oluşan lezzetli içeriği ile dengeli beslenmeye yardımcı oluyor. İçeriğinde hurma, chia tohumu, kaju, himalaya tuzu bulunan atıştırmalıklar elma, kuru üzüm ve tarçın ilavesiyle Elmalı Tarçın Bar, kiraz ve yaban mersini ilavesiyle Kırmızı Orman Meyveli Bar,  badem, kakao, tarçın ve ceviz ilavesiyle Çikolatalı Bar olarak yeşil çaylara eşlik edecek lezzet ve hafifliği bir arada sunuyor.

Kuşluk, ikindi ve gece olmak üzere üç ara öğünde tüketilmesi tavsiye edilen 7 günlük Teatox programı şöyle;

1.     Öğün: Kuşluk için önerilen; Sade Yeşil Çay ve Kırmızı Meyveli ve Chia Tohumlu Atıştırmalık Bar.

2.     Öğün: İkindi için önerilen; Moroccan Mint Yeşil Çay ve Nane Karışımı ve Kakaolu Chia Tohumlu Atıştırmalık Bar.

3.     Öğün: Gece için önerilen; Yaseminli Yeşil Çay ve Elmalı Tarçınlı Chia Tohumlu Atıştırmalık Bar


Lipton Sade Yeşil Çay, Lipton Yaseminli Yeşil Çay, Lipton Moroccan Mint Yeşil Çay’ın yanı sıra Natura Elmalı Tarçınlı Bar, Natura Kırmızı Orman Meyveli Bar, Natura Çikolatalı Bar’ın bulunduğu Lipton 7 günlük Teatox paketleri, Teatox programı ve kampanya hakkında detaylı bilgiye www.lipton.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

*Basın bültenidir

4 yorum:

  1. Merhaba...
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum.:) Sizi takibe aldım, ben de bloğuma beklerim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. bu yeşil çayı sevemedim gitti .-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. koyu bir çay içicisiysen sanırım sevilmiyor farklı tatlar :)

      Sil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...