13 Kas 2016

Adım Adım, çocuklarda fark yaratıyor


Her anne çocuğunun eğitimi için en iyisini yapmak, en doğru hareketlerde bulunmak ister. Henüz bebekken başlanan eğitim süreci, yaşamları boyunca devam ediyor. Pedagogların ve psikologların hazırladığı eğitim seti, Adım Adım’ın çocuklar üzerindeki etkisi büyük. Çocuklar için hazırlanan eğitim seti, %95’lik memnuniyet oranına sahip. Adım Adım, ailelerin çocuklarının planlı eğitimlerindeki en büyük yardımcısı. Üstelik uzmanlara göre Adım Adım’ın planlı bir şekilde uzun süre kullanılması çocukların gelişiminde akranlarına kıyasla fark yaratıyor ve gelecekteki eğitimlerinin daha nitelikli olmasını sağlıyor. Set içerisinde bulunan çocukların ayına ve eğitimlerine uygun aktiviteler ile çocuklar hayatlarındaki önemli kişiler ile yakın bir ilişki halinde dış dünyayı deneyimliyor.

Öğrenmeyi günlük yaşantı içinde destekleyen Adım Adım Eğitim Seti ile ebeveynler ve çocuklar karşılıklı duygu alışverişinde bulunuyor. Bu duygu alışverişi, keyif alma hali, aynı şeyle ilgilenme durumu, keşfetmekten alınan haz çocuğun zihinsel, sosyal ve duygusal gelişimine destek oluyor.  Bebeğinizin eğitimi için Adım Adım’a siz de hemen sahip olabilir ve 4 gün içerisinde adresinize gönderilen eğitim setinin keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Çocuğunuzla birlikte yapmak için aktivite arayışında olduğunuzu tahmin edebiliyoruz. Her bir yerden farklı bir fikrin geldiği şu günlerde uzman yönlendirmelerinin ne kadar değerli olduğunun bilincinde olarak bu konunun uzmanları ile çalışan bir marka ile ilerlemek oldukça mantıklı. Uzman pedagog Feriha Şenkaya Dildar ve ekibinin hazırladığı eğitim setleri ile çocuğunuzun eğitimini planlayabiliyorsunuz. Eğitim setinin en güzel yanı ise çocuğunuz hangi ayda ise o ayın setinin size ulaşıyor olması. Zira konu bebek gelişimi olduğunda 1 günün bile nasıl fark yarattığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ay ay özelliklerin de oldukça değiştiği, çocukların eğitim döneminin en başı olan bebeklikte uzmanların yönlendirmeleri ile hareket etmek bilinçli bir davranış olacağı gibi, çocukların sıkılmadan da öğrenebileceklerinin en güzel yolu. Siz de çocuğunuza eğitim verirken eğlenmek istiyorsanız sadece çocukların gelişimlerini hedefleyen Adım Adım Eğitim Setleri’ne göz atmalısınız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...