8 Ara 2016

Yaşama Açılan Penceredir Kitap Buluşması Katılan Yayınevleri ve Kitapları


Herkese merhaba,

Geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduığumuz, Yaşama Açılan Penceredir Kitap Buluşmasının yayınevleri ve kitaplarından bahsetmek istiyorum. Önceki yazımı buradan okuyabilirsiniz.


Bu buluşmada da birbirinden değerli yayınevleri, kitaplar, yazarlar, bloggerlar bizlerle oldu. Hepsine bir kere daha teşekkür ediyorum.

Aranus Yayıncılık, bir kere daha bizimleydi. Fuar zamanı yayınevi sahibini de tanıma imkanım oldu. Şu kadarını söyleyebilirim, yayınevi sahibi, editörü, sosyal medya sorumlusu hepsi çok kibar çok alçak gönüllü kişiler. Bizlere Yeni çıkan kitaplarından gönderdiler. Sevgili Zeynep Saraç'ın kitabı fuara yetişince ve ben okuyunca çok mutlu oldum. Etkinliğimize Nar Çiçeği kitabını da istiyorum diyince kırmadılar bizi. Ondan da gönderdiler. Çok teşekkür ediyorum

Arunas Yayıncılık
Pena yayınları 4 farklı kitabı ile bizlerleydi. Herkes istediği kitabı seçti. Önceki etkinliğimizde de bizi yalnız bırakmamışlardı. Çok teşekkür ediyorum.

Pena Yayınları
Destek yayınları, bu etkinliğimizde de bizlerleydi. Ben Babamın Emaneti kitabını seçtim kendime, arkadaşların büyük çoğunluğu Ölü Kuşların Sessizliği kitabını. Destek yayınlarına destekleri için teşekkür ederim :)

Destek Yayınları
Yitik Ülke Yayınları ilk defa bizimle olan yayınevlerinden biriydi. Kaliteli edebiyat yapma konusunu kendine misyon edinmiş yayınevi, Herbirimize farklı 3 kitap hediye ettiler. Birini sizlerle geçen gün paylaşmıştım. Diğer ikisi sırada bekliyor. Merak ederseniz Kesin Ki Seni Seviyorum  kitap yorumuma beklerim.

Yitik Ülke Yayınları
Ephesus Yayınları yine bizi yalnız bırakmadı. Kitaplarımızı kendimiz seçtik, herkes ilgi alanına göre seçim yaptı. Çok yakında yorumumu paylaşırım :) Kendilerine teşekkür ediyorum.

Ephesus Yayınları

Az Kitap ilk defa çalıştığımız yayınevlerinden biri oldu. Herkes dilediği kitabı seçerken, büyük çoğunluk Kafka'nın Böceğinde karar kıldı.  Bizler için çok güzel bir de sürprizleri vardı. Sevgili Adem Özbay'ın "Gelmesemde Bekle Beni" isimli kitabı adımıza imzalanmış olarak geldi. Çoook teşekkür ediyorum bu zarif düşünceleri için.

Az Kitap
Veee Minval Yayınları. Beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan, sadece etkinliklerde değil, ne zaman birilerinin kitap ihtiyacı var desem, geç seç istediğini al diyen, sevgili yayınevimiz. Bu buluşmada da bizi yalnız bırakmadı, davetlilerimizin seçtikleri kitapları kendilerine hediye etti. 

Minval Yayınları

Bir başka yayınevimiz de Düz Yazı Yayıneviydi. Yayınevi ile bu etkinlikte tanışma fırsatı buldum. Sevgili Yusuf Gürer buluşmamıza renk kattı. Bizler için okuduğu şiir, sohbeti, yaptığımız fikir alışverişleri çok faydalıydı. Hem kendi yazdığı şiir kitabını imzaladı hem de herkese seçtiği kitapları hediye etti. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Düz Yazı Yayınevi

Gelelim Ayrıntı Yayınlarına. Ayrıntı Yayınları kitap dünyasının en eskilerinden biri. Nerdeyse 30 yılı devirmiş bir yayınevi. Kitap yelpazeleri çok geniş, her konuda kitapları var. Dergileri var. Yani kısaca onlarla tanışmak ve çalışmak büyük onurdu. Çok teşekkür ediyorum.

Ayrıntı Yayınları

Yediveren Yayınları da bu etkinlikte ilk defa çalıştığımız yayınevlerindendi. Herkese seçtiği kitapları gönderdi. En kısa sürede yorumlarımı paylaşacağım. Çok teşekkür ediyorum.

Yediveren Yayınları
Evrim Milaslı kitabını yazar olarak kendisi hediye etti bizlere. Hatta o da etkinliğimize gelecekti ama kendi profesyonel mesleği nedeniyle, işi ile etkinlik çakışınca katılamadı. Evrim hanım kitabı kanserden vefat eden babası anısına yazmış. Ve kitabın geliri bağışlanıyor. Bu güzel davranışı için de ayrıca teşekkür ediyorum. 

Evrim Milaslı
Zeus Yayınevi de bizim ilk defa bu etkinlikte bir arada olduğumuz yayınevlerinden biri. Her birimize aşağıda ki resimde gördüğünüz Hercai, Kırık Tebessüm ve Hiç Bir Yerde isimli 3 kitabı hediye ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.. 

Zeus Yayınevi
Postiga Yayınları bize sürpriz yapmıştı :) Hasan Saraç'a ait Turabdin'e Dönüş isimli kitabı imzalı olarak hediye ettiler. İlk okuduğum kitaplardan oldu. Çok beğendim kitabı okumanızı tavsiye ederim. 

Postiga Yayınları
Buluşmamıza şahsen katılan yazarlarımızdan Nilgün Erdem bizler için "Filizlenen Hayatlar" kitabını imzaladı. Ayrıca, sevgili Elmas ve bana çocuklarımız için, daha önceden bastırdığı çocuk kitaplarından hediye getirmişti ve onların adına imzaladı. Bu jest içinde çok teşekkür ediyorum.

Nilgün Erdem
"Espresso Biraz Acı" kitabının yazarı sevgili Saadet Aydınlıoğlu, bizlere imzalı olarak kitabını hediye etti. Dün gece okudum kitabı. Sanırım hayat hikayesinden bir bölümü paylaşmış bizlerle. Ya da ben öyle sandım. Yorumumu yakında paylaşacağım sizlerle

Saadet Aydınlıoğlu
Cenevre Fikir Sanat bizlere seçtiğimiz kitapları yollamıştı. Kahramanlık Öyküleri kitabı Ege'nin çok ilgisini çekti. Onu o okumak istiyormuş :) Teşekkür ederiz Cenevre Yayınları

Cenevre Fikir Sanat
Dokuz Yayınlarından Evlilik Aşkı Güldürür kitabını seçtim ve geçtiğimiz hafta okudum. Sosyal Medyada Şahangiller olarak ünlenen bir çiftin hikayesini anlatıyor. Çok eğlenceli. Bu arada yeni kitapları da çıkmış çiftin. Sevenlerine duyurulur ;) 

Dokuz Yayınları
Yabancı yayınları bu buluşmada ilk kez birlikte olduğumuz bir yayıneviydi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum ve bundan sonra ki buluşmalarda da birlikte oluruz umarım diyorum ;)

Ve sevgili GlorryBooks'un kamerasından etkinlik günümüz :)



Bir başka vlogumuz ise Gitarist Kızın Güncesinden geldi. Buyurun izleyelim bakalım :)



Katılan yayınevleri Sosyal Medya Hesaplarına, yazıda üzerlerine Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.

Hepsine tekrar teşekkür ediyorum ve bu güzel buluşmaların artmasını diliyorum.

Sevgiler

Şafak


8 yorum:

  1. ne güzel bir sürü kitapların olmuş ablacım güle güle oku hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. Harika kitaplar iyi okumalar Şafakcım 😊

    YanıtlaSil
  3. Iyi okumalar kitap kokusu bebek kokusundan sonra gelen en güzel koku ola gerek

    YanıtlaSil
  4. Yaaaa ben gitmeden İstanbul'da bir etkinlik daha olur mu acep? (:

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...