5 May 2017

Sizin Süper Kahramanınız Hangisi ?

Merhaba,

Çocuklarda bir süper kahraman furyası var ki sormayın :) . Bizim zamanımız ile kıyasladığımda, bakıyorum ki almış başını gitmiş kahramanlarımız :)  Her gün yenileri ekleniyor bir de bu süper kahramanlara. Ben de erkek çocuk annesi olarak Ehe ve Efe'den öğreniyorum yeni kahramanları :) Benim zamanımda bir Superman vardı, sevdiğim ve çok iyi bildiğim.. Tabi o zamanlar superman oyuncakları bu kadar çok çeşitli değildi ve kolay alınamıyordu.

Hangi süper kahraman olursa olsun ben Superman üzerine tanımıyorum. Çünkü o doğuştan kahraman. Hiçbir özelliği sonradan insan eliyle yada bir hata sonucu eklenmemiş. Gezegenleri yok olmadan önce, kral babası tarafından bir uzay mekiğine konularak dünyaya gönderilmiş. Ve bu dünyada, Amerikalı bir çifçi ailenin yanında onların oğlu gibi büyümüş.




Aslına bakarsanız, çocuğunuzun sevdiği kahramanlar ve oynadığı oyuncaklar belki onun kişiliği hakkında da size ipuçları verebilir. Yani en azından ben öyle düşünüyorum. Bu nedenle de onlara oyuncak alırken. düzgün davranışlar sergileyen karakterler ile ilgili birşeyler almaya çalışıyorum.



Geçtiğimiz günlerde Ege için bir bornoz arayışım vardı ve karakterli bir şey istiyordu. Benim de aklıma daha önceden  Efe için transformers aldığımız Karakter Dükkanı geldi. Bu anlamda bu siteyi çok beğeniyorum. Üzerinde karakter olan bir çok ürün grubunu burada bulmak mümkün. Sadece oyuncak değil, aynı zamanda giyim, beslenme, bahce ürünleri kısaca aklınıza gelecekm her türlü karkaterli ürünü bulabiliyorsunuz. Seçimimizi supermanli bornozdan yana yaptım.


Eğer karakterli birşeye ihitiyacınız varsa yada hediye almak isterseniz , sizde  Superman oyuncakları ve daha bir çok karaktere www.karakterdukkani.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bir başka yazıda görüşmek üzere
Sevgiler
Şafak

4 yorum:

  1. Oğlumun süper kahramanı örümcek adam.. Örümcekten de çok korkuyor halbuki.::)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sanırım iksinin arasında hiç bağlantı görmüyorlar. Benimkilerde çok seviyor örümcek adamı. Bi de kötü örümcek adam var :) Sayelerinde bizde çogunu öğreniyoruz
      Sevgiler

      Sil
  2. Süper kahramanımız yok ama favoriniz Pony ve Frozen !

    YanıtlaSil
  3. büyük kızımda Wings kızlarına bayılıyordu o dönemi geçtik çok şükür bakalım küçük kızıma neler çıkacak....

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...