23 May 2017

SVR Spf50+ Renkli Mineral Güneş Kremi



Herkese merhaba,

Bugün sizlere orjinal adı SVR ecran mineral teinte spf 50 olarn SVR markasına ait 50+ faktörlü renkli mineral güneş kreminden bahsetmek istiyorum. 

Öncelikle şunu söyleyeyim ben bu ürünü çok sevdim. Öyle çok sevdim ki benim için sadece güneş kremi olma özelliğini taşımıyor, aynı zamanda yaz günlerinde bir fondöten, bir BB krem yerine geçiyor. Marka ile 3 yıl önce düzenlediğim 23 Nisan etkinliğinde tanışmıştım. Ürünlerle de geçen sene çok haşır neşir olmuş ve çok sevmiştim. Bu nedenle bu sevgilililer gününde düzenlediğim #vazgecilmezmarkalarlasevgililergunu etkinliğimde kendileri ile tekrar görüştük. Etkinliğe katılan arkadaşlarımda da hep güzel geri dönüşler aldığım için bende sizinle paylaşmak istedim. 


svr ecran mineral teinte spf 50

Güneş kremimiz ten rengi. Yoğun kıvamlı. Çok az miktarı bile oldukça geniş alana yetiyor. Örneğin yukarıda gördüğünüz kremler kolumun iç tarafının tamamına yetti.  UVA/UVB ışınlarına karşı Mineral filtreli bu ürün normal ve karma ciltler için üretilmiş. 




SVR 50+ Renkli Mineral Güneş Kremi

Burada da sürüldükten sonra teniniz ile nasıl uyum sağladığını görüyorsunuz. Kolay emiliyor ve asla bende krem var diye bağırmıyor :) Kapatıcılığı çok iyi.  Yazın makyajınızı yaparken makyaj bazı olarak sürebilirsiniz ve üzerine çok hafif bir makyaj yaparsanız hem güneşten korunmuş olursunuz hem de sıcakta akacak olan, kıyafetlerinize bulaşacak fondoteni sürmek zorunda kalmazsınız. 

SVR 50+ Renkli Mineral Güneş Kremi

Ürünü eczanelerde ve Dermo Kozmetik sitelerinde bulmak mümkün. Benim SVR 50+ Renkli Mineral Güneş Kremi yorumlarım böyle. Siz yazın güneşe çıkarken hangi markaları kullanıyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bir başka yazıda görüşmek üzere
Sevgiler

4 yorum:

  1. Renkli olması güzelmiş. BEn daha önce bu markaya denk gelmemiştim iyi oldu.
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
  2. bende bunu çok sevdim sıcak havalarda kullandığım tek ten ürünü

    YanıtlaSil
  3. çok beğendim Şafakcım.. güle güle kullan :-)))

    YanıtlaSil
  4. Fonksiyonel bir krem bende aynı etkiye sahip La Roche Posay kullanıyorum

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...