8 Haz 2017

TUYED (Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği) Yönetimi Güçlendirildi


TUYED (Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği)


Bu yıl çok özel bir derneğe üye oldum. Kısa adı TUYED olan Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği, bir birinden kıymetli yazarlar ve gazeteciler ile dalında oldukça nezih bir topluluk.

Geçtiğimiz günlerde 11. Olağan Genel Kurul toplantısı vardı. Bende Yeni yönetim seçimi için  toplantıya katıldım. 


Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği’nin (TUYED) yönetimi, yeni genel sekreter ve iki başkan yardımcılığı göreviyle daha da güçlendirildi.

TUYED’in 11’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda seçilen yeni yönetim, Taksim Ramada Hotel’de toplanarak aralarında görev dağılımı yaptı. Buna göre başkan Kerem Köfteoğlu ile sayman İsmail Toksoy değişmezken, Turizm Güncel’den Savaş Daş ve Turizm Ajansı’ndan Yılmaz Keleş başkan yardımcılığı görevini üstlendi. Derneğin genel sekreterliğine ise Hürriyet Gazetesi’nden Burak Coşan getirildi.

TUYED’in diğer yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor: Sayime Başçı (Sözcü), Hasan Arslan (Turizm Aktüel), Hatice Ünal Bilen (Turizm Restaurant Dergisi), Özlem Kapar (Para/Turizm Günlüğü) Gönül Yıldırım (Kurumsal İletişim uzmanı).

Yeni yılda da çok güzel çalışmalara imza atılacağından eminim. Yönetimdeki arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...