31 Tem 2017

Canan İle Summer Party Blogger Buluşması



Merhaba,

Cumartesi günü sevgili Canan Zerkinli'nin düzenlemiş olduğu #cananilesummerparty blogger buluşması için Ankara'daydım. Oldukça keyifli geçen sıcacık bir buluşma oldu. 

Buluşma Ankara Ümitköy'de bulunan çok tatlı bir mekan olsan Cafe Bi'Kavonoz'da gerçekleşti. 




“İçinde Mutluluk Var” sloganıyla yola çıkan Cafe Bi’Kavanoz 3 katlı bir yapı. Oldukça hoş bir bahçesi var. İkinci katta ki salon bize ayrılmıştı. İşletmecisi Mert bey çok kibar ve çok ilgili biri. Kafedeki bir çok yiyecek kendileri tarafından hazırlanıyor. Öyle ki özel pastalar dahi yapabiliyorlar. 




Bu güzel mekanda kendim için resim çekmeden duramadım :)





Mekanın adresi : Mutlukent Mah. Mutluköy Sitesi 1950.sok No: 8  Ankara (Ümitköy Galleria arkasında yer alıyor.)
        
Mekanın süslemeleri Düş Organizasyon tarafından yapılmıştı. Işıklı panosu tam da yazı yansıtıyordu. Ayrıca bizler için şirin kurabiyeler ve süsler hazırlamışlardı. Emeklerine sağlık. 



Sevgili Dimes mekanda ikram edilmek üzere %100 sıkma elma ve portakal suyu çeşitleri ile bizlerleydi.



Etkinliğe şahsen katılan firmalarımızda vardı. Bunlardan biri Doğadan Çay firmasıydı. Keyifle içtiğim elmalı yeşilçayları ve bazı arkadaşlarım tarafından zayıflatıcı etkisi olan Beyaz çay hediyeleri ile bizlerleydiler. 


Sevgili Revox At Kuyruğu Şampuan yeni çıkardığı ürünü olan Boyalı Saçlar için özel üretilmiş şampuanını ilk bizlere tanıttı. Ürün hakkında ki detaylı bilgiye videomdan ulaşabilirsiniz. Kanalıma abone olursanız çok sevinirim :)




Bir diğer marka ise Bargello Parfüm'dü. Yeni ürettikleri kolonyaları ve parfüm çeşitleri ile gönlümüze taht kurdu. Benim şansıma çikolatalı kolonyası düştü. Parfümü ise eşim için, öneri üzerine üzerine istemiştim. İyi bir seçim olduğunu söyleyebilirim.


Bir diğer firmamız, BEE'O arı ürünleri'ydi. Bilgilendirici bir sunum yaptılar. İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent firmasıymış ve  Türkiye’nin ilk ve tek yerli inovasyon ödüllü propolis üreticisiymişler. 



Karakter Dükkanı çocuklarımız için onların seveceği birbirinden güzel sevilen karakterlerin oyuncakları ve ürünlerinden göndermişti. 



Katılan tüm blogger arkadaşlarımın da benim kadar keyif aldıklarını düşünüyorum. 




Diğer sponsor firmalarımızı bir sonraki yazımda sizlerle paylaşacağım. O güne kadar kendinize çok iyi bakın :)

Sevgiler

Şafak



7 yorum:

  1. Harika bir gün olmuş canım guzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  2. Canım harika bir gündü gerçektende, yazın için çok teşekkür ederim.
    İyiki geldin ayaklarına sağlık.Nice nice organizasyonlarda buluşmak dilegiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Davetin için çok teşekkürler Canancım. Tekrar görüşmek üzere

      Sil
  3. Şafak enerjine hayranım gerçekten.Mekan,organizasyon,hediyeleriniz ayrı ayrı güzel.Sizler zaten güzel..Ayrıca şu çikolatalı kolonya ilgimi çekti.

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...