1 May 2018

Sosyopix'den Anneler Günü Hediyesi Seçeneği



Merhaba,

Sizde benim gibi anılarını ölümsüzleştirmeyi seven insanlardansanız bu yazım tam size göre.  

Teknolojinin çoğalması ile birlikte sıkça fotoğraf çekmeye ve bu fotoğrafları sosyal medya hesaplarımızda yayınlamaya başladık. Öyle çok çekiyoruz ve fotoğraf çekme işini öyle çok seviyoruz ki, sık sık hafızası dolan telefonlarımızı bilgisayara yükleyerek boşaltıyoruz. Bunu yaparken fotoğraflarımızı güvene aldığımızı düşünüyoruz ama aksi bir durum olup telefon yada bilgisayarımız bozulduğunda resimlerimizde silinebiliyor. 

Böyle olunca anıları da somut olarak kaybetmiş oluyoruz ne yazık ki. Ben aslında her zaman anılarına dokunmayı seven biririyim ve sık sık da resimleri bastırma yoluna gitmeyi tercih ederim. Bu anneler gününde de annenizi sevindireceğini ve anılarınıza dokunabileceğinizi düşündüğüm bir hediye önerim var. Bunu  için de baskı kalitesini ve teslim prosüdürlerini sevdiğim Sosyopix.com 'dan bahsedeceğim. 


Sosyopix içinde bir çok seçenek olan bir site. Kare kartlar, polo kartlar, kanvas tablo , anı kitabı, takvim posterler, kupa gibi bir çok seçenek mevcut. Hatta kare kartlara daha önce kendim küçük çerçeveler yapmıştım.


Mesela , magnetlerle buzdolabınızı süsleyebilir, uzakta bile olsa en sevdiklerinizi yanınızdaymış gibi hissedebilirsiniz. 



Annenizle çekilmiş ya da iki kardeş çektirdiğiniz annenizin sevdiği fotografı kanvas tablo yaptırabilirsiniz.


Böyle bir hediye aldığında hangi anne sevinmez ki ben çok seviniyorum :)

Seçtiğiniz ürünü hazırlarken sistemden ön izleme yapabiliyorsunuz böylelikle bir dürprizle karşılaşmıyorsunuz. Ayrıca tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo var. 

Seçtiğiniz ürüne göre 3-7 gün arası elinize ulaşmış oluyor. Her ürünün detay açıklamasında ne kadar sürede elinize ulaşabileceğini görüyorsunuz. Siparişinizin aşamalarını sistemden takip edebiliyorsunuz. Böylelikle ne zaman gelir endişesinden de kurtulmuş oluyorsunuz. 

Resimlerinize artık ulaşamasanız da sorun değil çünkü instagram ve facebook hesaplarınızdaki fotoğraflara ulaşma şansınız var. Ayrıca bir arkadaşınıza sürpriz yapmak istediğinizde, eğer arkadaşınız Sosyopix sosyal medya hesaplarını beğendiyse onun resimlerine de ulaşabilirsiniz. 

Kredi kartı, banka kartı ve kapıda ödeme seçenekleri mevcut. Kapıda ödeme seçeneğinde, kapıda ödeme işlem bedelini alıcı karşılıyor. 

Resimler özel bir kutu içinde gayet sağlam şekilde kargolanıyor. 



Sosyopix.com u daha önce denediniz mi? Siz olsanız annenize ne hediye ederdiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler

Şafak




6 yorum:

  1. Sosyopixe bayılıyorum, pek çok ürün yaptırdım resimlerle oradan hem kaliteli hemde fotoğraflarla anı biriktirmek ve ölümsüzleştirmek için birebir😊 çokda memnun kalıyorum hizmetlerinden🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kullanıcı yorumu ile karşılaşmak çok güzel, teşekkürler

      Sevgiler

      Sil
  2. Böyle kalıcı ve alternatif hediyelere bayılıyorum :)

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...