25 Nis 2018

23 Nisan Blogger Anne Çocuk Şenliği Sponsorları



Herkese merhaba,

Geçtiğimiz günlerde organizsyonunu yaptığımız blogger buluşmamızı,  23 Nisan Blogger Anne Çocuk Şenliği yazımda anlatmıştım.

Keyifli geçen organizasyonumuzda , birbirinden kıymetli ve herkes tarafından sevilen özel firmalardan sponsorlarımızda oldu tabi ki. Bugün de size onlardan bahsetmek istiyorum. 

Organizasyonumuz bildiğiniz gibi Küçükyalı'da bulunan Talia Organizasyon'da gerçekleşti. Bu şık mekanda çocuklar doyasıya eğlendi bizlerde bol bol sohbet etme fırsatı bulduk.









Diğer etkinlik sponsorlarımıza gelince ;

Kirlenmek güzeldir diyen sevgili Omo yeni çıkardığı Omo baby ile bizlerleydi. Hassas ciltler için yeni. olan bu sıvı çamaşır deterjanı dermotolojik olarak test edilmiş. Ben de test ettim ve onayladım :)



Çocuklara son bir kaç yıldır, Bebak  güneş kremini gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Sprey şeklinde olması da büyük avantaj. Şimdiye kadar hiç yanma yada soyulma olmadı şükür. Güneş sonrası balsamı denemek için gün sayıyoruz :)



Dede oyuncak, birbirinden güzel oyuncaklar ile bizlerleydi.  Her bir çocuğumuz düşünülerek hiç bir çocuk üzülmesi demiş, hepsine farklı farklı oyuncaklar göndermiş. 




Lets oyun hamurları setler ile bizlerleydi. Ayrıca diğer kırtasiye ürünlerinden de göndermişti.  Lets Oyun hamurlarını merak ediyorsanız blogumdan okuyabilirsiniz. 







Tattığım ilk günden beri vazgeçemediğim kurabiyeleri ile sevgili Uneller . Sadece kurabiyeleri değil, ekmekleri, yufkası, hazır sigara böreği de müthiş. Denemelisiniz. ...






Bal denince akla gelen ilk isimlerden Binboğa bal. Kooperatif balı olan Binboğa Bal yazımı okuyarak daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. 



Dr. Oetker hazır tatlılarda vazgeçemediğim markalardan. Çünkü neyini alsam sonuç harika oluyor. Ayrıca hergün yeni bir seçenek ekliyor ürünlerine. Denemediğim köstebek Cupcakeleri en kısa sürede çocuklarla yapacağız. Belki burada da anlatırız :)



Curamed Pastil yeni tanıştığım bir pastil markası. Pastiller özellikle mevsim geçişlerinde çok lazım oluyor. 



Meyve Burada görsel ve tat olarak harika bir hediye ile bizlerleydi. Çok beğendim. 




Çocuklar için banyoda ve banyo sonrası güvenilir ürün kullanmak çok önemli, onlar bizim Gözbebeğimiz. Unibaby bu konuda çok başarılı. Şampuanları vazgeçilmezimiz kolay saç tarama spreyi de kızların vazgeçilmezi olacak.




Dimes üzerinde ki kahramanlar ile çocukların gözdesi.  %100 meyve suyu çeşitleri ile bizimleydi. 


Macromax ev bakım ve temizlik ürünlerinin, tasarım, üretim, satış ve pazarlama faaliyetlerini Türkiye ve global pazarın ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda yapan bir firma. Ürünleri bir inceleyin derim. 


Ludio Minima oyun kartları ile oyun hamurlarını birleştirerek özellikle okul öncesi çocuklar için keyifli bir aktivitele sunmuş. Kutudan çıkan hayvanlar ya da sayılar kartlarını oyun hamuru ile birleştirerek öğreniyor.


Çocuğunuzun yazdığı hikayeyi ölümsüzleştirmek ister miydiniz? @book_selfie_tr ile artık bu mümkün. Detaylar çok yakında blogda olacak


Oldukça güzel geçen bu etkinliklikten hafızalarımıza çok güzel anılar yer etti. Umarım seneye de yapmak nasip olur.

Kendinize çok iyi bakın

Sevgiler

Şafak


4 yorum:

  1. Ah, ben bunu nasıl kaçırmışım?! Çok güzel bir etkinlik hazırlamışsınız. Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. O güzel günden geriye kalanlar....Emeklerinize sağlık,kısa sürede güzel bir organizasyona imza attınız yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ok teşekkürler canım senin de ayaklarına sağlık
      Sevgiler

      Sil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...