12 Tem 2018

Ruijie Networks Roadshow Türkiye Başlıyor



Ruijie Networks, sizleri ürün ve çözümleri ile tanıştırmak için şehrinize geliyor !

Ruijie Networks, Bilgi ve İletişim Teknolojileri alanında dünyanın lider üreticilerinden biri olarak 30 ülke ve bölgedeki ofisi ile Turizm, Otelcilik, Eğitim, Sağlık, Internet, Telekom, Finans, Enerji, Ulaşım, Kamu  vb. sektörlerde  çözüm sunuyor. Müşterileri arasında Ali Baba, Tencent, Baidu, Foxconn gibi dünya devleri var. Eğitim sektöründe son 12 yıldır Çin’de Pazar lideri konumunda.

Ruijie Networks 300’den fazla ürünü ile tümleşik çözümler sağlamaktadır.
Ruijie Networks ürün ailesini  switch, router, wireless, cloud data center, cloud classroom, security, gateway, IT management, authentication ve accounting sistem gibi 9 farklı ürün grubu oluşturuyor.


Ruijie Turkey Roadshow for Hospitality – 2018

18. yılını kutlayan Çin’li Teknoloji üreticisi Ruijie Networks, Türkiye’deki 2. Yılında Otelcilik sektörüne yönelik bir etkinlik düzenliyor.  Bu etkinlik kapsamında Ruijie Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı Alp Tolga Kilimcigöldelioğlu, 11 şehirde 40’dan fazla oteli yerinde ziyaret edecek, aynı zamanda gittiği şehirlerde otel çözümleri sunan sistem entegratörleri, bayiler ve Otel Bilgi İşlem Müdürlerinin de katılacağı etkinlikler düzenleyecek.

Otel ziyaretleri ve ürün sunumları Çeşme, Alaçatı, İzmir, Kuşadası, Didim, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Kemer, Antalya, Side şehirlerinde gerçekleşecek. 


Yapay Zeka destekli WIS (Wireless Intelligence Service) bulut platformu

Ruijie Networks, kablosuz ağ ürünleri pazarında Çin’de ilk sıralarda yer alıyor. Deneyimlerini yapay zeka destekli bulut platformu WIS (wireless intelligence service) ile sizlere ücretsiz olarak sunuyor. Bu platform ile uzman mühendislerin günlerce çalışarak sunabileceği profesyonel servisler 1 saat gibi bir sürede tek bir düğmeye basarak uygulanabiliyor.



Üstelik Ruijie Cloud ürününü “ücretsiz” olarak kullanabilirsiniz

Ruijie, bu yıl SMB ve Butik oteller için  ürün ailesine yeni kablosuz ürünler ve akıllı switchler ekledi. Yeni seri kablosuz ürünler son teknolojiyi kullanıyor, yüksek performanslı ve yoğun kullanıcı kullanımını destekliyor. Yüksek güvenlik desteği yanı sıra kolay yönetim için Bulut tabanlı hizmetlerini ücretsiz olarak sunuyor. Bilgi işlem yöneticileri sistemlerini her yerden izleyip kolayca yönetebiliyorlar.

Siz de bu etkinlik sayesinde, Ruijie ürünlerini ve nasıl çözümler geliştirdiğini öğrenerek işletmenize artı değer katabilirsiniz.

Randevu almak ve etkinliklere katılmak için;

 www.ruijienetworks.com.tr/roadshow sitesini ziyaret edip formları doldurabilir veya alptolga@ruijienetworks.com adresine mail gönderebilirsiniz.

Randevu talebinde bulunan ve tanıtım etkinliğimize katılan firmaları sürpriz hediyeler bekliyor.



Sosyal Medya kullanıcılarını unutmadılar

Ruijie Networks Türkiye ofisi, Türkiye ve Global facebook sayfalarını 30 Ağustos 2018 tarihine kadar takibe alan kullanıcılar arasında seçecekleri 10 kişi ile İstanbul ve Ankara’da biraraya gelerek onlara hediye verecekler.

Ruijie Türkiye Facebook sayfası  https://www.facebook.com/Ruijie.Turkiye/

Ruijie Global Facebook sayfası   https://www.facebook.com/RuijieGlobal/


           Roadshow 2018  Türkiye Rotası

Şehir
Tarihler
Etkinlik Yeri ve Saati
Çeşme
16 Temmuz

Alaçatı
17 Temmuz

İzmir
18 Temmuz
Kaya Prestige Otel 09:30-11:30 ve 16:00-18:00
Kuşadası
19 Temmuz
Amara Sealight Elite Otel 16:00-18:00
Didim
20 Temmuz
Büyük Anadolu Didim Resort Otel 16:45-18:45
Bodrum
21-23 Temmuz
Bodrum Marina Yat Klubü, 22 Temmuz, 16:45-18:45
Marmaris
24-25 Temmuz
Paşabey Otel, 25 Temmuz, 16:45-18:45
Fethiye
26-27 Temmuz
Ölüdeniz Resort Otel, 27 Temmuz, 16:45-18:45
Kemer
30-31 Temmuz
Marco Polo,  31 Temmuz, 16:45- 18:45
Antalya
1-3 Ağustos
Antalya Otel, 3 Ağustos, 16:45-18:45
Side
4-5 Ağustos
Side Ticaret Odası, 4 Ağustos, 09:30-11:30

1 yorum:

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...