15 Ara 2018

Güneş Gözlüğü Almak İçin Yazı Beklemeyin

güneş gözlükleri
Güneş Gözlüğü Seçimi



Herkese merhaba, Moda kadın, erkek hatta çocuk fark etmeksizin hepimizin vazgeçilmezleri arasında ilk sırada yerini alıyor. Gerek ev eşyaları gerek kıyafetlerimiz için alışveriş yapmaktan büyük keyif alıyoruz. Aynı durum aksesuarlarımız için de geçerli oluyor. Zaman değiştikçe aksesuar çeşitliliği de artıyor. Önceleri sadece kolye, küpe, bilezik alışverişi yapıyorken artık güneş gözlüğü, şapka, şal gibi pek çok çeşit ile yelpaze genişletildi. Söz konusu güneş gözlükleri olunca bu yelpazenin genişliği neredeyse sınırsız oluyor.

Eskiden güneş gözlükleri sadece zorunlu aksesuar oldukları için modelleri de oldukça sınırlıydı. Ancak zamanımızda durum değişti. Farklı renk, model ve özelliklerde güneş gözlükleri dikkatimizi sıklıkla çekiyor. Her kıyafet ve aksesuarda olduğu gibi, erkek ve çocuklardaki model çeşitliliğinden daha fazla kadınlarda bulunuyor. Her kıyafete, kombine yani tarza uygun güneş gözlüğü bulmak çok kolay mümkün oluyor. Yüzümüzde yaptığımız en ufak değişiklik dikkat çekmemizi sağlıyor. Güneş gözlükleri de bunun en belirgin örneği oluyor haliyle.

atasun optik
Güneş Gözlüğü Seçimi


Stilimize uygun bir güneş gözlüğü ile kombinimizi tamamlayarak çok havalı bir görünüme sahip olabiliriz. Böylece hem gözümüzü zararlı ışınlardan koruyacak hem de şıklığımıza şıklık katmış olacağız. Güneş gözlüklerinin fiyatları marka, model ve diğer özelliklerine göre değişkenlik gösteriyor. Ancak bir de mevsime göre fiyat farklılıkları oluyor. Güneş gözlüğü almak için en uygun mevsim yaz gibi görünse de aslında kış ayları daha ideal bir zamandır. Kış aylarında oldukça avantajlı fiyatlara farklı modellerde gözlüklere sahip olmak mümkün olabiliyor. Kadın güneş gözlüğü modellerini incelemek de satın almak da sevenler için büyük bir keyif haline geliyor. Ağırlıklı olarak yazın kullanılan bir aksesuar olan güneş gözlüklerinin fiyatları kış mevsiminde daha uygun olduğu için kullanıcıların bütçesini de sarsmıyor.

gözlük modelleri
Güneş Gözlüğü Seçimi 

 

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDELİM?

Güneş gözlüğü tercih edilirken, yüz şeklimizi dikkate almalıyız. Oval, kare, damla, köşeli, çekik ve kelebek modellerinden yüz tipimize uygun olanı seçmek, uygun olacaktır. Tek renk, tek renkten o rengin şeffaf tonlarına geçişli degrade, ayna ve polarize gibi farklı özelliklere sahip cam çeşitleri arasından ihtiyacımız olanı seçmemiz sağlığımız açısından da önemlidir. Camların kimisi yüksek görüş sağlarken kimisi baş ağrılarını azaltıp yansımaları önler.

Gözlüklerin genellikle en çok dikkat çeken kısmı ise renkleri oluyor. Bordo, mavi, kahverengi, kırmızı, yeşil, siyah, beyaz, mor, pembe, gümüş ya da altın renklerinde pek çok model bulunuyor. Kış ve yaz mevsimine ayrı güneş gözlükleri satın alınabileceği gibi tarzımıza uygun olanı da tercih edebiliriz. Gözlükleri doğru zamanda alarak, farklı modellerin her birine bütçemizi sarsmadan sahip olur ve keyifle kullanabiliriz.


Bir başka yazıda görüşmek üzere

Sevgiler

16 yorum:

  1. Kış geldigi için indirimler de baya büyük güneş gözlüğü ihtiyacı olanlar için en iyi zamanlar.

    YanıtlaSil
  2. gözlük seçimi çok önemli kesinlikle...

    YanıtlaSil
  3. Harika bir yazı olmuş favorilerime ekledim. Yazın gözlük almadan önce yeniden okuyacağım.

    YanıtlaSil
  4. Güneş gözlüğü seçimi çok önemli. Maalesef piyasada satılan o kadar fazla kalitesiz ürün var ki en iyisi güvenilir markaları tercih etmek. Ayrıca kışın güneş gözlüğü almak daha uygun fiyatlı bir alışveriş yapmaya fırsat sunabilir. Teşekkürler verdiğiniz bu güzel bilgiler için.

    YanıtlaSil
  5. Güneş gözlüğü alma zamanım benim de genelde bu mevsimler oluyor çünkü çok daha uygun fiyata bulabiliyorum
    Sezonunda bir tane icin verdiğim fiyatı bu mevsimde iki taneye veriyorum 🙈

    YanıtlaSil
  6. Heveslendim bi bakmak lazım gözlüklere 😉

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten güneş gözlüğü hem koruma hem stil açısından çok önemli. Ben de bayılırım güneş gözlüklerine. Profil fotomdan da belli olduğu üzere:) gözlük kullanmayı hep sevmişimdir. Göz doktorum göz çevresini korumak için güneş koruma faktörlü bir göz kremiyle uva-uvb korumalı camları olan güneş gözlüğü kullanmanın kırışmaları geciktirdiğini söylediğinden bu yana kışın da "şapkasız çıkmam abi" olayını "gözlüğüm olmadan asla" şeklinde uyguluyorum.) Baş ağrısını azaltan çeşitleri olduğunu bilmiyordum; siz beni gene gözlük masrafına sokacaksınız galiba:) Emekleriniz için teşekkürler, sevgilerimle

    YanıtlaSil
  8. Güneş gözlük seçimi gerçekten çok önemli. Kış aylarında daha uygun fiyata alışveriş yapabiliyoruz. Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. bende 2 gözlük kaptım bu kış :)

    YanıtlaSil
  10. şuan indirim var ve mantıklı güneş gözlüğü almak :)

    YanıtlaSil
  11. Kısın kemik cerceveli yazın metal cerceveli gözlükleri seviyorum; severek okudum tesekkürler :)

    YanıtlaSil
  12. Güneş gözlüğünü aksesuar olarak hep kullanırım. Kışdan dolayı indirimler mutlaka oluyor. Yeni gözlükler alma vakti geldi. Emeğinize sağlık .

    YanıtlaSil
  13. güneş artık hiç olmadığı kadar zararlı. hem takmamız gerekiyor hem de çok güzel bir aksesuar bence :) teşekkürler yazı için

    YanıtlaSil
  14. Sadece yazın değil kışın da cevremde gozluk takan birsürü arkadaşım var.

    YanıtlaSil
  15. Hem gerekli hem de şık bir aksesuar. Kış mevsimi de almak için en uygun zaman diyorum.

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...