6 Tem 2019

Altınoluk Barbaros Beach and Camping



Barboros Beach and Camping Altınoluk'da bulunuyor. 2000 kişi ziyaretçi kabul edebiliyor.
Hazıran-Eylül arası hava şartlarına göre tesis açık kalabiliyor.

Kendi çadırınızla  kalabildiğiniz gibi aynı zamanda tesise ait çadırlarda da kalabiliyorsunuz.  O çadırlarda max. 4 kişi kalabiliyor.

Şu an çadırlar kişi başı Günlük 25 TL genç adınıza gelirsiniz 6- 10 yaşa kadar çocuklardan yarım ücret talep ediliyor. 6 yaştan küçük çocuklardan ücret alınmıyor Eğer buradaki çadırları kiralamak istersen ise kişi başı günlük ücret 50 TL. Karavanlardan isr kisi başı 30 TL ücret alınıyor. Çadır kiralayan müşteriler şezlong ve şemsiyeleri ücretsiz kullanabiliyorlar ancak kendi çadırımız ile gelirseniz ekstra ücret ödemeniz gerekiyor.






Tesisin  bulunduğu yerde zeytin ağaçları var çadırınızı zeytin ağaçlarının altına koyuyorsunuz zaten deniz kenarında olduğunuz için de sabah kalkıp direkt denize girebilirsiniz.

Tesisde kalem börek,  gözleme, pizza gibi çeşitler bulunuyor. Sıcak ve soğuk  içecekler var günlük ekmek servisi yapılıyir, isterseniz ekmeğinizi buradan alabiliyorsunuz. Her gün taze sebze geliyor, kendi bahçelerinden topluyorlar organik olduğunu söylediler.

Kendi mangalınızla  gelmeseniz bile oradan mangal kiralayabilirsiniz mangal, mangal kömürü var.  Plajda şezlonglar ve hamaklar mevcut buraya günlük giriş de yapılabiliyor. Günlük giriş şu an 15 TL.

Tesisli çadır alanının belli bölgelerinde buzdolapları var buradaki buzdolaplarını herkes istediği gibi kullanabiliyor aynı zamanda elektrik prizlerinden elektrik alabiliyorsunuz.







Ortak kullanım alanlarına gelince bay bayan WC buradaki tuvaletlerin tamamı alafranga. Duş yerleri sıcak su akıyor, bay bayan soyunma kabini var ve  bu kabinlerin bulunduğu yerde aynı zamanda kapalı banyo alanları var. Bulaşık yıkamak için de yan yana dizilmiş 4 adet bulaşık yeri var. Ücretli çamaşır makinasını da kullanabiliyorsunuz.



Deniz çok derin değil giriş kısmı taşlık bir miktar gittikten sonra taşlık zemin devam ediyor testi İskele yapmışlar O iskeleye adar gidip oradan denize girebilirsiniz yinede göğüs hizasına geçmiyor. İskele sonrası denize girdiğimiz yerde ise taşlık alan bitiyor ve kumluk alana dönüşüyor.


2 gün kaldığımız tesisten çıkıp yeni yerler keşfetmek için yollara düştük. Bu satırları da size yolda yazıyorum 😊 Tesisi gormek isterseniz asagiya youtube videosunu bırakıyorum.

Bir başka yazıda görüşmek üzere

Sevgiler

Şafak  

4 yorum:

  1. Harika bir kamp olmuş teşekkür ederim bilgiler için ��

    YanıtlaSil
  2. Altınoluk hakkında hep iyi şeyler duyarız. Çok kişi de yazlık aldı ama ben sadece Dikili'ye giderken geçtiğimi hatırlıyorum. Video'dan anladığıma göre aynı zamanda zeytinlik olan araziyi kamp yeri yaparak ikinci bir gelir elde etmek istemişler. Fena fikir değil. Zeytinliklerin imara açıldığını duydukça çok üzülürüm. Böylesi iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  3. ne güzelmiş..iyi gezmeler..keyifli tatiller...

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel açıklamışsınız. Aklımda hiç soru işareti kalmadı. Teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...