29 Ağu 2020

Sosyopix ile En Güzel Anlar Hep Göz Önünde



Herkese merhaba,

Anılarımı saklamayı çok seviyorum. Evet belki anılar hep içimizde ama hayat koşuşturması içinde bazen o anları hatırlamayabiliyoruz. Hem elle tutulur olunca sankı hep öyle mutlu olacakmışım gibi hissediyorum. Bu nedenle de fırsat buldukça resimlerimi bastırma yolunu seçiyorum. 

Geçtiğimiz günlerde ailece yaptığımız tatilleri bir araya toplamaya karar verdim. Tercihim Sosyopix Büyük Anı Kitabı oldu. Hem resimleri koyacak bir albüm derdinden kurtuldum hem de resimlerin altına tarih ve mekan bilgisi yazarak saklamayı daha çok sevdim. 





Büyük anı kitabı oldukça sağlam ve şık bir görüntüde. 30x30 cm ölçülerindeki Büyük Anı Kitabı'na 35 adet Pola Kart seçebiliyorsunuz ve her birine 4 fotoğraf yapıştırabiliyorsunuz. Resimleri mat ya da parlak seçebiliyor ve altlarına dilediğiniz notu ekleyebiliyorsunuz.



20 siyah kalın sayfa var. Bu da fazlası ile yetiyor. Hatta boş sayfalar da kalabiliyor. Sonrasında sadece polo kart bastırarak kitabınızı doldurabiliriniz. Büyük Anı Kitabı'nı aldığınızda fotoğraflarınla beraber sticker seti ve jel kalem de göndermişlerdi. 



Benim bir diğer tercihim ise bir çok kişi tarafından çok sevilen magnetlerden yana oldu. Hem kare magnet hem de klasik magnet sipariş ettim. Bu magnetlerin en güzel yanı buzdolabıza her uzandığınızda sevdiklerinizle göz göze gelmek :) 

9 adet basımı yapılan Kare Magnetler 6,3x6,3 cm boyutunda, arkası magnetik özellikte ve ön yüzü parlak koruyucu kaplanarak hazırlanıyor.


Klasik magnetler ise 5,3x8 cm boyutunda ve dilerseniz dik dilerseniz yan resim bastırabiliyorsunuz. İster kendiniz kullanabilir isterseniz de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Dilerseniz açacak olarak kullanabileceğiniz metal magnetlerden bastırarak arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz.



Sosyopix'de sadece fotoğraf basımı yok. Aynı zamanda kanvas tablo, poster yada takvim bastırabilirsiniz. Evinizi daha da güzelleştirmek adına aksesuar ya da duvar dekorasyonu kategorilerinden seçimler yapabilirsiniz. 




Aynı zamanda iOS veya Android telefonunuzdaki fotoğraflarla kolayca fotoğraflarınızı hazırlamak için appstore ve google play üzerinden Sosyopix uygulamasını ücretsiz olarak telefonunuza da indirebilirsiniz.


75 TL ve üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. Çok kısa süre de elinize ulaşabiliyor. Ayrıca sormak istediğiniz sorular olursa merhaba@sosyapix.com mail adresinden, facebook ve instagram sayfalarından mesaj yoluyla ya da hafta içi mesai saatlerinde 0216 380 33 00 nolu telefondan kendilerine ulaşabiliyorunuz.


Ödemeyi kredi kartı,  banka kartı ya da kapıda ödeme seçeneklerinden biri ile yapabiliyorsunuz. Siparişlerinizi site üzerindeki hesabınızdan kolaylıkla takip edebiliyorsunuz.

Sizde güzel anlarınızın hep göz önünde olmasını istiyorsanız ya da sevdiklerinize güzel bir hediye arayışı içindeyseniz Sosyopix'e bir şans verin derim.

Hep sevgiyle kalmanız dileğiyle

Şafak





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...