8 May 2021

Haydi Giy ile Uygun Fiyatlı Online Alışveriş

 



Herkese merhaba,


Bu pandemi ile geçen günler, aylar ve yıl hepimizin vücut ölçülerini önemli bir şekilde bozdu bence :) Yazın yaklaşması ile şöyle bir evdekileri deneyeyim dedim de keşke demeseymişim :) Hiç bir pantolonum, şortum maalesef olmadı. Tabi bu durumda alışveriş yapmak da kaçınılmaz oldu. E malum yasaklar nediyle alışveriş yapmak da mümkün değil. Bende yeni bir site keşfettim. Haydi Giy Online Alışveriş sitesi uygun fiyatları ile oldukça ilgimi çekti. Zaten firmanın da sloganı toptan fiyatına parakende alışveriş. Ben yeni fark ettim ama 7 yıldır e-ticaretin içindeymişler.


Gelelim aldıklarıma,




Pantolon diye girdiğim sitede ordan oraya alışveriş yaparken en son  Elbise bölümünde gezerken buldum kendimi. Elbise olarak da bunu aldım. 


Sitede şu an belli alışveriş tutarı üzerinde bazı ürünler 1 TL olarak satılıyor. Bende bu fırsatı değerlendirdim. 1 TL ye bu pantolonu aldım. 


Gelelim sitenin işleyişine;

Üye kaydını kolayca yaptıktan sonra sepete attığınız ürünleri, kredi kartı ya da kapıda ödeme seçeneği ile alabiliyorsunuz.





Kargo ücreti var. Seçtiğiniz kargo şirketine göre ücret çıkıyor. Ancak fiyatlar gerçekten o kadar uygun ki, bunu göz ardı edebiliyorsunuz.

Siparişin her aşamasında mesaj yolu ile bilgilendiriliyorsunuz. Ben cumartesi sipariş vermiştim.  5. Is  günü teslim edildi. 

Siz de oturduğunuz yerden yaza hazırlanalım diyorsanız siteyi ziyaret edip alışverişinizi yapabilirsiniz. 

Tekrar görüşmek üzere,  

Şafak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...