4 May 2021

Sosyopix Yapışan Kare Çerçeveler ile Duvarlarınızı Süsleyin

 


Herkese merhaba,

Sosyopix artık bir çoğumuzun bildiği, sevdiği bir alışveriş sitesi. Hediye almak ya da anılarımızı ölümsüzleştirmek istediğimizde ilk olarak oraya bakmak aklıma geliyor benim. Her seferinde de aldığım ürünün kalitesinden çok memnun kalıyorum. 

Bu sefer ilgi alanımda yapışan kare çerçeveler vardı. Resminizi yüklediğinizde yapmanız gereken tek şey çerçeve rengini seçmek oluyor. Tercihe göre beyaz yada siyah çerçeve seçtikten sonra yapmanız gereken sadece kargoyu beklemek. O da zaten öyle hızlı geliyor ki, insan şaşırıp kalıyor:)



Biz ailece Beşiktaşlı olduğumuz için şimdi evin bir duvarını siyah beyaz karışık bir şekilde resimlerle donatmak istiyorum. 

Çerçevelerin boyutları 20*20 cm , arkasındaki koruyucu bantı çıkardıktan sonra, yapışan bant sayesinde duvara monte edebiliyor ve ihtiyaç anında  iz bırakmadan kolayca çıkarabiliyorsunuz. 




Duvarda durur mu, düşmez mi diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Çerçevesi extra hafif üretildiği için böyle bir ihtimal yok. 




Hazır anneler günü de yaklaşmışken, sizlere hediye önerisi de olsun bu yazım. Eğer almak isterseniz Yapışan Kare Çerçeve linkinden alabilirsiniz.

Bir başka yazıda görüşmek üzere 

Sevgiler
Şafak 


8 yorum:

  1. Harika seçenekler mevcut Sosyopix de anılar dijital dünya da sıkışıp kalmayacak basılarak evimizi süsleyecek ...

    YanıtlaSil
  2. Maşallah güzel aile. Fotoğraflarınız sıcacık ❤️ sosyopix anlarımızı ölümsüzleştirmek için harika fikir

    YanıtlaSil
  3. Maşallah güzel aile. Fotoğraflarınız sıcacık ❤️ sosyopix anlarımızı ölümsüzleştirmek için harika fikir

    YanıtlaSil
  4. Bu yapış çıkar çercevelere bayıldım gule güle kullan canım sevgi ile kal.

    YanıtlaSil
  5. Çerçevelerle anıları ölümsüzleştirnek ne güzel.

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...