8 May 2021

LÖSEV’DEN ANNELER GÜNÜNDE “MUTLULUĞUN RESMİ”

 


Benimde destekçisi olmayan çalıştığım LÖSEV Vakfının hepimize bir çağrısı var. 

Bağışlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin” …

Son günlerde tüm Türkiye’de sokaklar, caddeler, televizyonlar, gazeteler bir anne ve çocuğun birbirlerine sımsıcak bakışlarıyla doluyor.

Bu fotoğrafın yanında da ‘önce çocuklar iyileşsin’ satırları yer alıyor.  Bu fotoğraf 2 yıl önce başlayan bir mücadelenin simgesi haline gelen mutluluğun fotoğrafı. Özlem anne tam 2 yıldır, durmadan dinlenmeden yavrusu için LÖSEV ile el ele lösemiye karşı savaş veriyor.

Bu Anneler gününde Özlem Anne çocukları Lösemi ile mücadele eden tüm anneler için minik Asya ise kendi gibi bu savaşı veren kardeşlerine umut olmak için sesleniyorlar, “Bağışlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin” …


Zonguldakta 2 yıl önce lösemi teşhisi konulan 6 yaşındaki Asya ile annesi Özlem Kocakaplan, mücadelenin simgesi oldu. Minik Asya’nın tedavi sürecinde mücadele eden Kocakaplan, Anneler Günü’nde ‘önce çocuklar iyileşsin’ diyerek bağış çağrısında bulundu. Savaşmaktan vazgeçmeyeceklerini söyleyen Anne Kocakaplan, “Ağlayarak girdiğim bu yolda, gülerek ilerlemeyi LÖSEV sayesinde başardım. Bağışlarınız doğru yeri buluyor” dedi.

Sizde Lösev'e bağış yapmak için buraya tıklayabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...