21 Ağu 2013

KARDEŞİM GİYSİN

Merhaba,
Bizler küçükken hep bir önceki ablalarımızın, abilerimizin kıyafetleri ile büyüdük. Hatta kendi ailemizin içinde kalmadı bu durum, akraba, eş dostlarımızın bizden büyük çocuklarının kıyafetlerini de giydik. Bende kendi çocuklarımın küçülmüşlerini başka çocuklara veriyorum, yeri geliyor yenisini alabilecek olmama karşın arkadaşlarımdan çocuklarım için onların çocuklarının küçülmüşlerini kullanıyorum. Sonuçta çocuklar çabuk büyüyor ve kıyafetler eskimeden kullanılamaz hale geliyor.

Annelerimizin eskiden yaptığı bu harika şeyi şimdi internette yapan bir siteden bahsetmek istiyorum. Bu siteye ihtiyacı olanlar talepte bulunuyor, onlarda blog, facebook, twitter aracılığı ile ihtiyaç sahiplerinin hikayesini yazarak yardım talep ediyorlar. Henüz çok yeni bir blog olmasına karşın oldukça ilgimi çekti ve sizlerle paylaşmak istedim. Sonuçta amaç mutlu olmak, paylaşmak değil mi? çünkü Hayat paylaşınca güzel


İşte bu güzel siteyi eğer merak ederseniz, bir gün birisini mutlu etmek isterseniz buraya Tık Tık

Hep mutlu olun
Sevgilerimle
Şafak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...