9 Kas 2013

PARANIZ CEBİNİZDE KALSIN


Merhaba,

Paranız cebinizde kalsın. Bu akşam size cilt bakımı ile ilgili bir kaç tiyo vereceğim.

Cildinize yeniden nem kazandırmak için, rendelenmiş yarım havuç, 1 yumurta akı ve 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağını karıştırın ve göz çevreniz hariç tüm yüzünüze masaj yaparak uygulayın. 15 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkayarak yumuşak bir havlu ile bastırmadan kurulayın. Göreceksiniz işe yarayacak.

Cildinizde ölü deriler var ve bu nedenle mat görünüyor. Bunun içinde evde yapabileceğiniz bir şey var. Elmayı rendeleyip yüz ve boynunuza uygulayın. Yaklaşık 30 dakika bekleyip önce ılık su ile sonra da soğuk su ile durulayın. Bu işlemi haftada iki kez uygulayabilirsiniz. Daha parlak ve canlı bir cilde kavuşacaksınız.

Yorgun ve uykusuzsunuz diyelim, böyle zamanlarda gözler şişer ve insanlar gözlerinizden anlar yorgunluğunuzu. Bunun için de eşit miktarda gül suyu ve sodayı karıştırıp makyaj pamuğuna dökün ve gözlerinizin üzerinde 15 dakika bekletin. Hemen sonuç verecektir. Bu karışımı buzdolabında saklayabilirsiniz.

Bir de ceviz maskesi var. Cildiniz ölü hücrelerle kaplı ise, bir avuç cevizi dövün yada blendır ile toz haline getirin. İçine 2-3 kaşık ceviz yağı ekleyin ve bu karışımı cildinize uygulayın. Böylelikle hem cildiniz beslenecek hem de ceviz taneleri peeling etkisi yaparak cildinizi ölü hücrelerden arındıracaktır.

Harika cildiniz olması dileği ile

Sevgiler
Şafak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...